Курячі гомілки в сметанно-гірчичному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Гомілки під смачним соусом в лаваші! Дуже смачна страва, яке підійде до будь-якого гарніру. До того ж, в формі для запікання блюдо виглядає вельми оригінально. Не проходьте повз!
Блюдо готується дуже просто і швидко, тому його цілком можна приготувати після роботи на вечерю. На підготовку у вас піде не більше 20 хвилин, потім лише залишиться дочекатися рум'яні гомілки з духовки. Як приготувати курячі гомілки в сметанно-гірчичному соусі дивіться в покроковому рецепті.
- Лаваш - 2 штуки
- Курячі гомілки - 8-10 штук
- Крем - 250 грам
- Печериці консервовані - 150-200 грам (різані)
- Гірчичний - 2 Ст. Ложки
- Лимон - 0, 5 штуки
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Зелень свіжа - пучок (для оздоблення)
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Форму змастіть рослинною олією і викладіть лаваш, щоб вийшли бортики.
Гомілки помийте, обсушити паперовим рушником і підсолити за смаком. Викладіть на лаваш.
Гриби обсмажте в оливковій олії, 5-7 хвилин.
До обсмаженою грибам додайте сметану, гірчицю, улюблені травички і перець. Можна трохи підсолити. Видавіть сік половини лимона. Все добре перемішайте, соус готовий.
Викладіть соус рівним шаром на гомілки і поставте в розігріту до 180 градусів духовку на 45-50 хвилин.
Наше блюдо готово!
Прикрасьте свіжою зеленню і подавайте до столу.
Смачного!