Рецепт Курка в сметанно-гірчичному соусі фото

Курка в сметанно-гірчичному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти , Птах , Курка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Рецепт родом з французької кухні. Куряче філе просочується сметанним соусом, виходить ніжним і ароматним, з гірчичною ноткою. Подавати можна і в обід, і на вечерю. Смачно і ніжно.

Опис приготування:

Коли у вас мало часу на приготування вечері, виручить ось цей простий рецепт, як приготувати курку в сметанно-гірчичному соусі. Часу процес займе мало, а результат сподобається всій вашій родині.

  • Куряче філе - 800 грам
  • Бульйон - 1 Склянка
  • Luk-salotų - 1 штука
  • Вино біле сухе - 1/2 склянки
  • Крем - 150 грам
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Цибуля зелена - 1 пучок
  • Розмарин - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
курка в сметанно-гірчичному соусі - фото крок 1
Обсмажте цибулю на рослинній олії до золотистого кольору. Додайте сухий розмарин. Якщо використовуєте свіжий, то його краще додати після м'яса.
курка в сметанно-гірчичному соусі - фото крок 2
До цибулі додайте бульйон і вино, закрийте кришку, Тушіте 5 хвилин.
курка в сметанно-гірчичному соусі - фото крок 3
До бульйону додайте гірчицю, сметану і зелену цибулю, перемішайте.
курка в сметанно-гірчичному соусі - фото крок 4
Поріжте куряче філе на маленькі шматочки і викладіть в соус. Гасіть при закритій кришці 20 хвилин до готовності м'яса. Додати сіль за смаком.
курка в сметанно-гірчичному соусі - фото крок 5
Подавайте курку в сметана-гірчичному соусі з рисом. Смачного!

Схожі рецепти