Курка в сметанно-гірчичному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт родом з французької кухні. Куряче філе просочується сметанним соусом, виходить ніжним і ароматним, з гірчичною ноткою. Подавати можна і в обід, і на вечерю. Смачно і ніжно.
Коли у вас мало часу на приготування вечері, виручить ось цей простий рецепт, як приготувати курку в сметанно-гірчичному соусі. Часу процес займе мало, а результат сподобається всій вашій родині.
- Куряче філе - 800 грам
- Бульйон - 1 Склянка
- Luk-salotų - 1 штука
- Вино біле сухе - 1/2 склянки
- Крем - 150 грам
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Розмарин - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
Обсмажте цибулю на рослинній олії до золотистого кольору. Додайте сухий розмарин. Якщо використовуєте свіжий, то його краще додати після м'яса.
До цибулі додайте бульйон і вино, закрийте кришку, Тушіте 5 хвилин.
До бульйону додайте гірчицю, сметану і зелену цибулю, перемішайте.
Поріжте куряче філе на маленькі шматочки і викладіть в соус. Гасіть при закритій кришці 20 хвилин до готовності м'яса. Додати сіль за смаком.
Подавайте курку в сметана-гірчичному соусі з рисом. Смачного!