Курячі фрикадельки в соусі
(покроковий рецепт з фото)
Подивіться, як приготувати курячі фрикадельки в соусі в італійському стилі. Це дуже ніжне блюдо, яке ідеально підійде до картопляного пюре або відварною макаронів. Пробуйте!
Цього разу для фаршу я використовувала петрушку, але сюди просто чудово підійде і кінза. Що стосується приправ і спецій для фаршу, то ви цілком можете експериментувати кожен раз з різними варіантами.
Для томатного соусу можна спочатку обсмажити в сковороді подрібнену ріпчасту цибулю, а потім додати помідори. Але мені цілком вистачає просто консервованих томатів з зеленню.
- Куряча грудка - 500 грам
- Часник - 1 зубчик
- Яйце - 1 штука
- Петрушка - 1 пучок
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Перець мелений - 0, 5 чайних ложки
- Консервовані томати - 1 штука (банку)
- Шпинат - За смаком
- Приправи - За смаком
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
Промийте і обсушіть курячі грудки. Тепер за допомогою блендера зробимо з курки фарш.
До фаршу додайте дрібно нерезанную петрушку і зелену цибулю, яйце, перець, сіль і будь-які спеції за смаком.
У сковороді розігрійте олію, сформуйте з м'яса невеликі фрикадельки і обсмажити їх до золотистого з усіх боків.
Потім в сковороді розігрійте консервовані томати (подрібніть їх в соус блендером), додайте до них подрібнений шпинат і за бажанням ще трохи петрушки.
Дайте соусу прокипеть, сіль за смаком, а потім покладіть в нього фрикадельки. Тушкуйте все хвилин 10 і подавайте до столу.