Фрикадельки курячі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.
Здавалося б, немає нічого складного в тому, щоб приготувати фрикадельки курячі. Але є кілька секретів, за допомогою яких можна досягти дивовижного смаку фрикадельок. Дивіться рецепт!
Опис приготування:
Навіть якщо ви вже десятиліттями готуєте дивовижно смачні фрикадельки, подивіться цей рецепт, ви напевно знайдете для себе щось корисне. Соковите філе, ароматна зелень і апетитні соуси припадуть до смаку кожному і в той же час створять неймовірну композицію смаку. Таке фрикадельки можна подати до будь-якого гарніру, особливо до спагетті або пюре. Порадуйте своїх рідних апетитним стравою!
- Куряча грудка - 400 грам
- Солодкий чилі соус - 1 Ст. Ложка
- Сік лайма - 1 Ст. Ложка
- Мелений часник - 1 Чайна ложка
- Імбиру - 1 Чайна ложка
- Рибний соус - 1 Чайна ложка
- Крекер - 50 грам (або сухарі)
- Зелень - 1 пучок
- Зелена цибуля - 1 пучок
1. Всі інгредієнти (куриную грудку, зелень, часник, рибний соус, імбир, соус чилі, сік лайма, крекери і зелену цибулю) покладіть в чашу блендера.
2. Подрібніть інгредієнти до однорідності. Мокрими руками скачайте кульки завбільшки з волоський горіх. Залиште кульки в холодильнику на 30 хвилин.
3. Обсмажте фрикадельки на рослинній олії до готовності, щоб вони всередині не були сирими. Смачного!