Фрикадельки курячі
(покроковий рецепт з фото)
Здавалося б, немає нічого складного в тому, щоб приготувати фрикадельки курячі. Але є кілька секретів, за допомогою яких можна досягти дивовижного смаку фрикадельок. Дивіться рецепт!
Навіть якщо ви вже десятиліттями готуєте дивовижно смачні фрикадельки, подивіться цей рецепт, ви напевно знайдете для себе щось корисне. Соковите філе, ароматна зелень і апетитні соуси припадуть до смаку кожному і в той же час створять неймовірну композицію смаку. Таке фрикадельки можна подати до будь-якого гарніру, особливо до спагетті або пюре. Порадуйте своїх рідних апетитним стравою!
- Куряча грудка - 400 грам
- Солодкий чилі соус - 1 Ст. Ложка
- Сік лайма - 1 Ст. Ложка
- Мелений часник - 1 Чайна ложка
- Імбиру - 1 Чайна ложка
- Рибний соус - 1 Чайна ложка
- Крекер - 50 грам (або сухарі)
- Зелень - 1 пучок
- Зелена цибуля - 1 пучок
1. Всі інгредієнти (куриную грудку, зелень, часник, рибний соус, імбир, соус чилі, сік лайма, крекери і зелену цибулю) покладіть в чашу блендера.
2. Подрібніть інгредієнти до однорідності. Мокрими руками скачайте кульки завбільшки з волоський горіх. Залиште кульки в холодильнику на 30 хвилин.
3. Обсмажте фрикадельки на рослинній олії до готовності, щоб вони всередині не були сирими. Смачного!