Курячі фрикадельки для супу
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете присмачити суп м'яском, пропоную вам простий рецепт курячих фрикадельок. Вони такі смачні і красиві, що навіть дітки, які зазвичай супи не шанують, будуть уплітати за обидві щоки.
Рецепт приготування курячих фрикадельок для супу добре підійде практично до будь-якого першого блюда. Навіть якщо ви будете його готувати на м'ясному бульйоні, курячі фрикадельки в ньому зовсім не завадять, хоч це і вважається моветоном - заважати два види м'ясних продуктів. Ну а якщо ж ви крім курячих фрикадельок не будете додавати нічого, - тоді просто варіть овочевий бульйон, але з великою кількістю рослинної олії. Словом, це дійсно простий рецепт курячих фрикадельок для супу, так що ви і самі розберетеся, куди і як їх додавати!
- Куряче філе - 300 грам
- Морква - 1 штука
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Цибуля - 1 штука
1. Моркву миємо, чистимо і тремо на тертці. Обсмажуємо на рослинному маслі до рум'яності, а потім намагаємося подрібнити ще більше.
2. Куряче філе пропускаємо через м'ясорубку разом з цибулею і підсмаженої морквою. Формуємо вологими руками невеликі кругляши.
3. А тепер, вже в самому кінці приготування будь-якого вашого супу додамо такі фрикадельки. Розміщуємо їх в ложці, і трохи потримаємо, щоб відразу не розвалилися.
4. Хвилин через 5-10 вони вже будуть готові, і ваш суп можна подавати! Смачного!