Куряче рагу з помідорами і цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Куряче рагу з помідорами і цибулею - зручне блюдо для швидкого, але смачної вечері або обіду на швидку руку. Інгредієнти прості, приготування ще простіше - але блюдо дуже навіть солідне.
Куряче рагу з помідорами та луків - це таке прикладне блюдо, без гурманських вишукувань і делікатесних інгредієнтів, без необхідності півтори години крутитися біля плити і виконувати кулінарно-еквілібристичний фокуси. Все дуже просто, зрозуміло і доступно. Блюдо для тих випадків, коли приходиш додому ввечері з роботи, хочеш смачного домашнього вечері, але готувати щось серйозне ні сил, ні часу. Ось в таких випадках куряче рагу з помідорами і цибулею рятує.
- Куряча грудка - 3 штуки
- Цибулина - 3 штуки
- Часник - 5 зубчиків
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
- Сушений чебрець - 5 чайних ложок
- Орегано - 1/2 чайних ложки
- Консервовані помідори (банку) - 2/3 штуки
- Гірчичний - 1/2 чайних ложки
- Курячий бульйон - 370 мілілітрів
- Сіль, перець - - За смаком
Насамперед дрібно нарізаємо цибулю.
У сковороді розігріваємо оливкове масло, кладемо туди цибулю. Обсмажуємо до прозорості (буквально пару хвилин).
Наступним в сковороду слід тонкими часточками нарізаний часник. Обсмажуємо ще 1 хвилину, помішуючи.
Тепер кладемо в сковороду нарізане невеликими шматочками куряче філе.
Солимо і перчимо.
Коли куряче м'ясо підрум'яниться, стане біленьким, покриється невеликий скоринкою - додаємо в сковороду дрібно нарізані помідори або томатне пюре.
Перемішуємо, додаємо чебрець і орегано.
Додаємо в сковороду гірчицю і курячий бульйон.
Доводимо рагу до кипіння й тушкуємо, помішуючи, ще 10-15 хвилин до придбання потрібної консистенції. Подавати з рисом. Приємного!