Рецепт Куряче філе з цвітною капустою фото

Куряче філе з цвітною капустою
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі , Птах , Капуста , Курка , Куряче філе , Кольорова капуста
ПП рецепти
На обід , На вечерю , Корисний обід , Легка вечеря
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Куряче філе з цвітною капустою в соусі теріякі - відмінне блюдо азіатської кухні. Завдяки вдалій заправці з яскравим солодко-солоним смаком, куряче філе вдало гармонує з цвітною капустою.

Опис приготування:

Куряче філе з цвітною капустою - дуже цікаве легке блюдо, а в поєднанні з соусом теріякі перетворюється на справжній кулінарний шедевр. Солодко-солоний смак соусу з гострою ноткою часнику надають таким простим продуктам дуже цікавий азіатський смак. Замість меду можна використовувати коричневий цукор, а рисовий оцет замініть білим вином. Прекрасним гарніром послужить білий або коричневий рис. Блюдо виходить соковитим і пряним, спробуйте, вам, обов'язково, сподобається!

  • Куряче філе - 900 грам
  • Кольорова капуста - 900 грам
  • Соєвий соус - 6 Ст. Ложок
  • Рисовий оцет - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Кукурудзяний крохмаль - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Кунжут - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 1/2 склянки
  • Мед - 4 Ст. Ложки
  • Зелену цибулю пір'я - 4 штуки
куряче філе з цвітною капустою - фото крок 1
Курку помийте, поріжте на невеликі шматочки. Складіть в глибокий посуд, додайте 3 ст. Ложки соєвий соус, 3 ст. Ложки меду, оцет і часник. Залиште маринуватися на 1 час.
куряче філе з цвітною капустою - фото крок 2
Поки маринується курка, капусту помийте, розділіть на суцвіття і обсмажте на олії протягом 5 хвилин.
куряче філе з цвітною капустою - фото крок 3
Курку дістаньте з маринаду і відправте в глибоку сковороду, обсмажте до золотистого кольору. У миску з маринадом додайте залишився соєвий соус, ложку меду, крохмаль і воду, збийте все до однорідності. Додайте соус до курки, протомой 10 хвилин.
куряче філе з цвітною капустою - фото крок 4
Потім додайте обсмажену кольорову капусту і протомитися 5 хвилин. Посипте кунжутом і дрібно нарізаною зеленою цибулею. Блюдо готово!

Схожі рецепти