Куряче філе в молочному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати куряче філе в молочному соусі. Рецепт простий і не відніме у Вас багато часу. Відмінна ідея для ситного і смачного обіду або вечері на швидку руку.
Подавати дане блюдо можна самостійно або з будь-яким гарніром на вибір. Дуже ніжне і соковите куряче філе, покрите смачним молочним соусом припаде до смаку і дітям, і дорослим. Молоко можна замінити на вершки, кількість яких залежить від бажаної густоти соусу, регулюйте на свій смак. Готується все швидко і досить просто, а виходить дуже гідне блюдо. Спробуйте!
- Куряче філе - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Гриби - 200 грам (у мене заморожені печериці)
- Часник - 1 зубчик
- Борошно - 1, 5 Ст. Ложки
- Молоко - 200 мілілітрів
- Сир - 70 грам
- Каррі - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Цибуля наріжте кубиками і обсмажте на сковороді до м'якості.
Додайте гриби і готуйте все разом до випаровування рідини.
Додайте куряче філе, нарізане невеликими шматочками, каррі, перець і сіль за смаком.
Обсмажте грудку на середньому вогні, періодично помішуючи, до готовності. Додайте нарізаний кубиками часник і продовжуйте готувати ще пару хвилин.
Додайте борошно і перемішайте. Тонкою цівкою влийте вершки або молоко.
Доведіть соус до кипіння і додайте тертий сир.
Перемішуємо все ще раз і після того, як сир розплавиться, накриваємо сковорідку кришкою, знімаємо з вогню і даємо постояти 5-10 хвилин. Куряче філе в молочному соусі готово.
Смачного!