Куряча печінка
(покроковий рецепт з фото)
Багато людей зневажливо ставляться до субпродуктів. Але деякі рецепти гідні вашої уваги. Їх навіть можна подавати до святкового столу. Ця варіація тому доказ. Запам'ятовуйте рецепт!
Подивіться, як приготувати курячу печінку. У складі є два неймовірно смачних доповнення: сметанний соус і карамелізований апельсин. Текстура страви м'яка, просто тане в роті з тонким цитрусовим ароматом. А смак кисло-солодкий, запам'ятовується відразу ж. На гарнір підійдуть спагетті.
- Куряча печінка - 700-800 грам
- Борошно пшеничне - 100 грам
- Крем - 400 грам
- Вершкове масло - 40 грам
- Апельсин - 1 штука
- Цукор - 1, 5 Ст. Ложки(0, 5 ст. Ложки в соус, 1 ст. Ложка для карамелізації)
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Вода - 100 мілілітрів
Печінка промийте, видаліть плівки, а потім наріжте великими шматками.
Перекладіть м'ясо в пакет. Додайте вашу пристрасть і перець. Ретельно перемішайте вміст.
На розігрітій олії обсмажте печінку до рум'яної скоринки.
Далі в сковороду додайте сметану, розведену з водою. Також всипте сіль і цукор для соусу. Доведіть страву до кипіння. Потім поставте його під кришку на невеликий вогонь.
Промийте апельсин, наріжте його гуртками в 0, 5 см завтовшки.
На іншій сковороді обсмажте апельсин в вершковому маслі. Зверху насипте цукор. Готуйте гуртки, постійно їх перевертаючи.
В кінці додайте апельсини до печінки. Через 2 хвилини кипіння страва готова! Смачного!