Рецепт Куряча печінка фото

Куряча печінка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Птах , Курка , Куряча печінка
Для діабетиків
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Багато людей зневажливо ставляться до субпродуктів. Але деякі рецепти гідні вашої уваги. Їх навіть можна подавати до святкового столу. Ця варіація тому доказ. Запам'ятовуйте рецепт!

Опис приготування:

Подивіться, як приготувати курячу печінку. У складі є два неймовірно смачних доповнення: сметанний соус і карамелізований апельсин. Текстура страви м'яка, просто тане в роті з тонким цитрусовим ароматом. А смак кисло-солодкий, запам'ятовується відразу ж. На гарнір підійдуть спагетті.

  • Куряча печінка - 700-800 грам
  • Борошно пшеничне - 100 грам
  • Крем - 400 грам
  • Вершкове масло - 40 грам
  • Апельсин - 1 штука
  • Цукор - 1, 5 Ст. Ложки(0, 5 ст. Ложки в соус, 1 ст. Ложка для карамелізації)
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Паприка - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Вода - 100 мілілітрів
куряча печінка - фото крок 1
Печінка промийте, видаліть плівки, а потім наріжте великими шматками.
куряча печінка - фото крок 2
Перекладіть м'ясо в пакет. Додайте вашу пристрасть і перець. Ретельно перемішайте вміст.
куряча печінка - фото крок 3
На розігрітій олії обсмажте печінку до рум'яної скоринки.
куряча печінка - фото крок 4
Далі в сковороду додайте сметану, розведену з водою. Також всипте сіль і цукор для соусу. Доведіть страву до кипіння. Потім поставте його під кришку на невеликий вогонь.
куряча печінка - фото крок 5
Промийте апельсин, наріжте його гуртками в 0, 5 см завтовшки.
куряча печінка - фото крок 6
На іншій сковороді обсмажте апельсин в вершковому маслі. Зверху насипте цукор. Готуйте гуртки, постійно їх перевертаючи.
куряча печінка - фото крок 7
В кінці додайте апельсини до печінки. Через 2 хвилини кипіння страва готова! Смачного!

Схожі рецепти