Рецепт Куряча печінка фото

Куряча печінка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Птах, Курка, Куряча печінка
Для діабетиків
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Багато людей зневажливо ставляться до субпродуктів. Але деякі рецепти гідні вашої уваги. Їх навіть можна подавати до святкового столу. Ця варіація тому доказ. Запам'ятовуйте рецепт!

Подивіться, як приготувати курячу печінку. У складі є два неймовірно смачних доповнення: сметанний соус і карамелізований апельсин. Текстура страви м'яка, просто тане в роті з тонким цитрусовим ароматом. А смак кисло-солодкий, запам'ятовується відразу ж. На гарнір підійдуть спагетті.

  • Куряча печінка - 700-800 грам
  • Борошно пшеничне - 100 грам
  • Крем - 400 грам
  • Вершкове масло - 40 грам
  • Апельсин - 1 штука
  • Цукор - 1, 5 Ст. Ложки(0, 5 ст. Ложки в соус, 1 ст. Ложка для карамелізації)
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Паприка - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Вода - 100 мілілітрів
куряча печінка - фото крок 1
Печінка промийте, видаліть плівки, а потім наріжте великими шматками.
куряча печінка - фото крок 2
Перекладіть м'ясо в пакет. Додайте вашу пристрасть і перець. Ретельно перемішайте вміст.
куряча печінка - фото крок 3
На розігрітій олії обсмажте печінку до рум'яної скоринки.
куряча печінка - фото крок 4
Далі в сковороду додайте сметану, розведену з водою. Також всипте сіль і цукор для соусу. Доведіть страву до кипіння. Потім поставте його під кришку на невеликий вогонь.
куряча печінка - фото крок 5
Промийте апельсин, наріжте його гуртками в 0, 5 см завтовшки.
куряча печінка - фото крок 6
На іншій сковороді обсмажте апельсин в вершковому маслі. Зверху насипте цукор. Готуйте гуртки, постійно їх перевертаючи.
куряча печінка - фото крок 7
В кінці додайте апельсини до печінки. Через 2 хвилини кипіння страва готова! Смачного!

Схожі рецепти