Куряча печінка з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Куряча печінка - бюджетне, але досить смачна страва. Готується печінку дуже швидко, а якщо доповнити її смаженими грибами і томатом, вийде абсолютно нове за смаком блюдо для обіду або вечері.
Печінка, взагалі-то, не обов'язково брати курячу, - можна взяти будь-яку і приготувати аналогічно. Також і гриби: можна брати на свій смак. Сподіваюся блюдо Вам сподобається! Діліться враженнями в коментарях!
- Куряча печінка - 500 грам
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Печериці - 100-150 грам
- Борошно - 1, 5 Ст. Ложки
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Сухе вино - 50 мілілітрів (соус)
- Помідор - 1 штука (соус)
1. Лук наріжте півкільцями, часник подрібніть, гриби наріжте кубиком.
2. Обсмажте цибулю і часник з додаванням олії, потім додайте гриби і обсмажте всі разом.
3. Печінка помийте і наріжте.
4. Борошно змішайте з паприкою і сіллю.
5. Обваляйте шматочки печінки в борошні.
6. Обсмажуйте з додаванням олії близько 8 хвилин, помішуючи.
7. Додайте до печінки гриби, перемішайте.
8. Помідор наріжте часточками, покладіть в чашу блендера, подрібніть.
9. Подрібніть, змішайте з вином і полийте соусом печінку.
10. Смачного!