Рецепт Куряча печінка на сковороді фото

Куряча печінка на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряча печінка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Шукайте варіант гарячого на обід або вечерю? можливо, вам припаде до смаку запропонований мною рецепт приготування курячої печінки на сковороді в ароматних спеціях.

Опис приготування:

Пропоную варіант, як приготувати курячу печінку на сковороді. Зазначені спеції можете взяти в будь-якій пропорції, які вам до душі, також можна замінити їх іншими. Простота цього варіанту, де немає панірування або чогось зайвого, прекрасно підійде зайнятим господаркам.

  • Куряча печінка - 400 грам
  • Паприка - 1 щіпка
  • Гострий перець - 1 щіпка
  • Мелений часник - 1 щіпка
  • Білий перець - 1 щіпка
  • Чорний перець - 1 щіпка
  • Мелений цибуля - 1 щіпка (сушений)
  • Чебрець - 1 щіпка
  • Орегано - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Оливкова олія - 1 Чайна ложка
  • Лимон - 1 штука
куряча печінка на сковороді - фото крок 1
1. Перед вами все інгредієнти, які необхідні, щоб повторити цей простий рецепт курячої печінки на сковороді на своїй кухні.
куряча печінка на сковороді - фото крок 2
2. Насамперед вимийте і очистіть від плівок печінку, обсушити її як слід паперовим рушником. Розріжте навпіл, щоб шматочки були не дуже великими і краще прожарювати.
куряча печінка на сковороді - фото крок 3
3. Тепер прийшов час підготувати спеції. Тут все ще простіше: змішайте всі бажані інгредієнти, включаючи сіль, в невеликій мисочці. Можете додатково вкласти в будь-приправи, сушені трави, які вам до смаку.
куряча печінка на сковороді - фото крок 4
4. На сковороді розтопіть вершкове масло. Кожен шматочок печінки обваляйте в спеціях з усіх боків і викладіть на розігріту сковороду. Смажте на середньому вогні до появи рум'яної і апетитною скоринки.
куряча печінка на сковороді - фото крок 5
5. Вичавіть сік лимона, з'єднайте з оливковою олією. Коли куряча печінка на сковороді в домашніх умовах вже обсмажена і викладена на тарілку, полийте її сумішшю масла з соком і викладіть на тарілку для подачі. Смачно, ароматно і дуже апетитно.

Схожі рецепти