Куряча печінка на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Шукайте варіант гарячого на обід або вечерю? можливо, вам припаде до смаку запропонований мною рецепт приготування курячої печінки на сковороді в ароматних спеціях.
Пропоную варіант, як приготувати курячу печінку на сковороді. Зазначені спеції можете взяти в будь-якій пропорції, які вам до душі, також можна замінити їх іншими. Простота цього варіанту, де немає панірування або чогось зайвого, прекрасно підійде зайнятим господаркам.
- Куряча печінка - 400 грам
- Паприка - 1 щіпка
- Гострий перець - 1 щіпка
- Мелений часник - 1 щіпка
- Білий перець - 1 щіпка
- Чорний перець - 1 щіпка
- Мелений цибуля - 1 щіпка (сушений)
- Чебрець - 1 щіпка
- Орегано - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 1 Чайна ложка
- Лимон - 1 штука
1. Перед вами все інгредієнти, які необхідні, щоб повторити цей простий рецепт курячої печінки на сковороді на своїй кухні.
2. Насамперед вимийте і очистіть від плівок печінку, обсушити її як слід паперовим рушником. Розріжте навпіл, щоб шматочки були не дуже великими і краще прожарювати.
3. Тепер прийшов час підготувати спеції. Тут все ще простіше: змішайте всі бажані інгредієнти, включаючи сіль, в невеликій мисочці. Можете додатково вкласти в будь-приправи, сушені трави, які вам до смаку.
4. На сковороді розтопіть вершкове масло. Кожен шматочок печінки обваляйте в спеціях з усіх боків і викладіть на розігріту сковороду. Смажте на середньому вогні до появи рум'яної і апетитною скоринки.
5. Вичавіть сік лимона, з'єднайте з оливковою олією. Коли куряча печінка на сковороді в домашніх умовах вже обсмажена і викладена на тарілку, полийте її сумішшю масла з соком і викладіть на тарілку для подачі. Смачно, ароматно і дуже апетитно.