Рецепт Печінка куряча на сковороді фото

Печінка куряча на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Куряча печінка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви

Печінка куряча на сковороді - дуже швидке і завжди смачна страва. Якщо приготувати його правильно, Чи не перетвориться печінку в гуму, можна отримати неймовірне гастрономічне задоволення.

Печінка куряча на сковороді з даного рецептом справжній витвір мистецтва. Справжній гурманський смак блюдо знаходить через незвичайного поєднання солодкої груші і смаку курячої печінки. Погоджуся, дуже оригінальне поєднання, але спробувавши раз, Вам захочеться приготувати цю страву знову.

  • Куряча печінка - 350 грам
  • Груші - 2 штуки
  • Соєвий соус - 3-4 Ст. Ложок
  • Борошно - 3-4 Ст. Ложок
  • Сіль, перець - - За смаком
  • Рослинна олія - - За смаком
печінка куряча на сковороді - фото крок 1
Печінка промиваємо, нарізаємо невеликими шматочками і просушують паперовим рушником.
печінка куряча на сковороді - фото крок 2
Потім печінку солимо, перчим, приправляем улюбленими спеціями, перемішати і залишити полежати так на кілька хвилин.
печінка куряча на сковороді - фото крок 3
Груші очищаємо від шкірки, видаляємо серцевини і нарізаємо шматочками.
печінка куряча на сковороді - фото крок 4
Печінка обвалюють в борошні й обсмажуємо на добре розігрітій сковорідці в маслі. Обсмажуємо до золотистої скоринки, потім перевертаємо. Печінка довго смажити не можна, тому робимо це досить швидко. Перевірити готовність можна за наявністю рожевого соку всередині.
печінка куряча на сковороді - фото крок 5
Печінка потрібно постійно перемішувати.
печінка куряча на сковороді - фото крок 6
Груші кладемо до печінки і акуратно перемішуємо. Потім розкладаємо по тарілках і подаємо до столу.
печінка куряча на сковороді - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти