Печінка куряча на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Печінка куряча на сковороді - дуже швидке і завжди смачна страва. Якщо приготувати його правильно, Чи не перетвориться печінку в гуму, можна отримати неймовірне гастрономічне задоволення.
Печінка куряча на сковороді з даного рецептом справжній витвір мистецтва. Справжній гурманський смак блюдо знаходить через незвичайного поєднання солодкої груші і смаку курячої печінки. Погоджуся, дуже оригінальне поєднання, але спробувавши раз, Вам захочеться приготувати цю страву знову.
- Куряча печінка - 350 грам
- Груші - 2 штуки
- Соєвий соус - 3-4 Ст. Ложок
- Борошно - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль, перець - - За смаком
- Рослинна олія - - За смаком
Печінка промиваємо, нарізаємо невеликими шматочками і просушують паперовим рушником.
Потім печінку солимо, перчим, приправляем улюбленими спеціями, перемішати і залишити полежати так на кілька хвилин.
Груші очищаємо від шкірки, видаляємо серцевини і нарізаємо шматочками.
Печінка обвалюють в борошні й обсмажуємо на добре розігрітій сковорідці в маслі. Обсмажуємо до золотистої скоринки, потім перевертаємо. Печінка довго смажити не можна, тому робимо це досить швидко. Перевірити готовність можна за наявністю рожевого соку всередині.
Печінка потрібно постійно перемішувати.
Груші кладемо до печінки і акуратно перемішуємо. Потім розкладаємо по тарілках і подаємо до столу.
Смачного!