Куряча печінка на сковороді з майонезом
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви не знаєте, що приготувати на обід або вечерю і хочеться чогось не дорогого і простого в приготуванні, то вам підійде мій рецепт курячої печінки з майонезом на сковороді.
Приготувати курячу печінку на сковороді з майонезом простіше простого. І я раджу використовувати саме майонез, в крайньому випадку взяти навпіл зі сметаною, але майонез надає дуже цікавий смак печінки, і сам соус виходить дуже смачний. З таким соусом і такий печінкою можна подавати будь-який гарнір, все піде на ура!
- Куряча печінка - 500 грам
- Майонез - 2-3 Ст. Ложок
- Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Паприка - 1/2 чайних ложки
- Спеції - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Курячу печінку промийте, дайте стекти зайвої рідини.
Лук поріжте півкільцями або четвертькольцами.
Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть в неї цибулю. Обсмажте до золотистого кольору.
Надішліть в сковороду печінку і обсмажте на вогні вище середнього, щоб вона схопилася з усіх боків.
Майонез розведіть приблизно в 100 мл. Води, відправте отриману суміш в сковороду, також додайте сіль, паприку і інші улюблені спеції. Я люблю додавати копчену паприку і зовсім небагато запашного перцю. Гасіть печінку на маленькому вогні під кришкою 10 хвилин.
Печінка вже дуже м'яка і соковита. Але мені б хотілося зробити її ще більш м'якою, тому я долила ще приблизно 100-150 мл. Води, накрила сковороду кришкою і загасила ще 10-12 хвилин.
Ось такою вийшла печінку з майонезом на сковороді. Дуже смачно і ніжно.
Подавайте таку печінку з будь-яким гарніром. У мене гречка - дуже смачно! Смачного!