Куряча грудка з картоплею в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Легке і поживну страву для вечері можна приготувати швидко в мультиварці. Як приготувати курячу грудку з картоплею в мультиварці, я розповім докладно в рецепті. Отже, дивіться.
Обсмажте спочатку м'ясо з цибулею і морквою н олії. Після додайте порізаний крупно картопля, сіль, спеції і воду. Використовуйте улюблені спеції, також відмінно підійде суміш спецій "для курки" або "для картоплі" . Складіть всі інгредієнти в мультиварку і тушкуйте з водою на режимі "суп" або "суспензія & Quot.
- Куряча грудка - 1 штука
- Картопля - 700-800 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Вода - 2 склянки
Приготуйте продукти. Овочі ретельно вимийте. Курячі грудки теж потрібно вимити й обсушити паперовою серветкою. Зніміть м'ясо з кісточок, видаліть шкіру.
Поріжте куряче м'ясо на шматочки середнього розміру.
Цибулю і моркву поріжте крупно, для моркви можна скористатися теркою.
Надішліть м'ясо з овочами обсмажувати на рослинній олії в мультиварку. Режим "випічка" або "звичайний", час - 10 хвилин.
Поріжте крупно часточками очищену картоплю, часник порубати кубиками.
Додайте до обсмаженого м'яса картопля, часник, сіль, лавровий лист, спеції. Залийте водою так, щоб картопля була майже покритий. Закрийте кришку і виберіть режим "каша" або"& Quot суп. Час гасіння - 40 хвилин.
Куряча грудка з картоплею в мультиварці готова. У процесі гасіння я додала трохи улюблених спецій.