Куряча грудка на пару в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Соковите і ароматне дієтичне блюдо з курячої грудки. Спеції використовуйте за бажанням, для самих маленьких їх зовсім краще прибрати. Куряча грудка чудово поєднується з будь-якими гарнірами.
Для приготування курячої грудки можна взяти один з маринадів: сметана зі спеціями або соєвий соус. Для дітей візьміть краще сметану. Для дорослих - пікантні буде з соусом. Дотримуйтесь покрокової інструкції, і у вас все вийде! хай щастить!
- Куряча грудка - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Каррі - За смаком
- Паприка мелена - За смаком
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Фольга - 1 штука
Підготуйте курячу грудку і спеції, а також - фольгу для готування. Курячі грудки ретельно вимийте і висушіть паперовою серветкою. Зніміть з неї шкіру.
Сметану змішайте з сіллю, паприкою і каррі.
Змастіть курячу грудку з усіх боків і залиште маринуватися на 30-40 хвилин. Накрийте посудину з грудкою, щоб м'ясо не завітриться.
Розстеліть на столі фольгу, покладіть на неї грудку, м'ясо загорніть у фольгу. Залиште невеликий отвір для виходу пари.
У каструлю мультиварки налийте трохи води. Встановіть решітку, на неї покладіть курячу грудку. Закрийте кришку. Встановіть режим "пар", час - 45 хвилин. Стартуйте!
Через 45 хвилин обережно відкрийте фольгу. М'ясо готове. Смачного!