Куряча грудка на пару
(покроковий рецепт з фото)
Вкусная курочка, приготована на пару, яка підійде до будь-яких гарнірів або овочевим салатам. Готувати можна в пароварці або мультиварці, в будь-якому випадку - результат чудовий! Спробуйте!
Перед вами - простий рецепт приготування курячої грудки на пару. Курку промиваємо і сушимо паперовим рушником, натираємо спеціями і кладемо в ємність для варіння на пару. Вливаємо літр води в чашу мультиварки, встановлюємо контейнер і готуємо в режимі "пароварка" 40 хвилин. Готову курку нарізаємо скибочками і подаємо до столу. Хай щастить!
- Куряча грудка - 1 штука
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Перець - 1/4 чайних ложки
- Базилік сушений - 1/4 чайних ложки
Курячі грудки промийте, обсушити і натріть спеціями. Перекладіть грудку в пароварку для мультиварки.
У чашу мультиварки вливаємо літр води, встановлюємо контейнер-пароварку на чашу.
Готуємо в режимі "варка на пару" 40 хвилин.
Смачного!