Куряча грудка смажена

Куряча грудка смажена
Кількість порцій: 4 Час приготування: 50 хв.
Куряче м'ясо - найдоступніший за ціною і невибаглива. Разом з тим, його можна легко пересушити або пережарити. завдяки рецептом, як приготувати курячу грудку смажену, м'ясо завжди буде соковитим.

опис приготування:

Курячі грудки дуже легко можна зіпсувати, як і філе, ця частина м'яса досить суха. Перед початком приготування потрібно зробити правильний маринад, який збереже всі соки всередині і додасть красиву золотисту скориночку. Смажену грудку можна подати з кашею, картоплею або з овочами.

  • яйце— 1 штука
  • Куряча грудка— 650 грам
  • Соняшникова олія— 1 Ст. ложка
  • Картопляний крохмаль— 1 Ст. ложка
  • гірчичний— 1 Ст. ложка
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • каррі— 1/2 чайних ложки
Куряча грудка смажена - фото крок 1 1. В посуду, де зручно маринувати, вбиваю куряче яйце, додаю гірчицю, сіль і крохмаль, перемішую інгредієнти.

Куряча грудка смажена - фото крок 2 2. До яєчної суміші додаю індійську приправу «Каррі» і ще раз перемішую, щоб все сипучі інгредієнти розчинилися.

Куряча грудка смажена - фото крок 3 3. Курячі грудки мою і витираю паперовим рушником, щоб вони були сухими. Нарізаю кожну шматочками товщиною близько 1,5 см.

Куряча грудка смажена - фото крок 4 4. Порізане м'ясо перекладаю в тільки що приготований маринад.

Куряча грудка смажена - фото крок 5 5. перемішую м'ясо, щоб кожен шматочок повністю обваляти в маринаді. Ставлю форму в холодильник на 30 хвилин.

Куряча грудка смажена - фото крок 6 6. Сковороду ставлю на вогонь і добре розігріваю з додаванням соняшникової олії, тільки на розпечену поверхню викладаю шматочки курочки в один шар.

Куряча грудка смажена - фото крок 7 7. Накриваю курку кришкою, обсмажую її на сильному вогні близько 5 хвилин, завдяки чому всі соки залишаться всередині м'яса.

Куряча грудка смажена - фото крок 8 8. Перевертаю курку на іншу сторону, обсмажую точно так же, із закритою кришкою на сильному вогні.

Куряча грудка смажена - фото крок 9 9. Готове м'ясо подаю до столу прямо зі сковороди, з скибочками свіжого огірочка. Смачного!

Схожі рецепти

Смажена куряча грудка з помідорами

Смажена куряча грудка з помідорами

просте, досить швидке, доступне гаряче блюдо для щоденного меню представляю вашій увазі. покажу, як приготувати смажену курячу грудку з помідорами. подобається ідея? запам'ятовуйте! опис приготування: Ця страва відмінно підійде для літа, коли помідорчики соковиті і смачні. На весь процес у вас...

читати далі
Смажена куряча грудка в грибному соусі

Смажена куряча грудка в грибному соусі

Смажена куряча грудка в грибному соусі-відмінне друга страва для сімейної вечері. Із задоволенням їдять не тільки дорослі, але і діти. Смакові якості зовсім не страждають від легкості приготування! опис приготування: Ніжний вершковий соус з грибним ароматом додасть пікантність і соковитість ку...

читати далі
Куряча грудка, смажена шматочками

Куряча грудка, смажена шматочками

Навіть курячу грудку можна приготувати ніжною і соковитою! Це можливо завдяки швидкій обсмажуванні на сильному вогні. опис приготування: Куряча грудка відділяється від кістки, очищається від шкіри, ріжеться на шматочки і смажиться в невеликій кількості масла. грудка куряча— 1 штука сіль— За...

читати далі
Дієтична куряча грудка в духовці

Дієтична куряча грудка в духовці

Як відомо, куряча грудка — продукт дієтичний. У ній практично відсутній жир, зате білка — хоч відбавляй. Пропоную замаринувати курячу грудку в кефірі, а потім запекти її в духовці. опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування дієтичної курячої грудки в духовці. Блюдо виходить аром...

читати далі
Фарширована сиром і шпинатом куряча грудка

Фарширована сиром і шпинатом куряча грудка

Як гарячий страви на обід, вечерю або святковий стіл хочу порадити класний варіант. соковита зелень, ніжне філе, апетитна сирна скоринка — це дивно смачно і зовсім нескладно. опис приготування: Щоб отримати ідеальний смак, я рекомендую використовувати два види сиру — твердий і моцарелу. Шпинат...

читати далі