Смажена куряча грудка
(покроковий рецепт з фото)
Куряче м'ясо - це найпопулярніше м'ясо, що готується дуже швидко і просто. Блюдо універсальне, смачне і дешеве. Розповідаю про спосіб, як приготувати смажену курячу грудку.
Обсмажена грудка - це ідеальний спосіб приготування. Завдяки цим рецептом можна зробити соковиті і ароматні грудки з рум'яною скоринкою. Подавайте курку з печеною картоплею або картопляним пюре. Можна використовувати таку курку для приготування салатів, burgerov, закусок.
- Куряча грудка - 1 штука
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Мелений чорний перець - 0, 5 чайних ложки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
1
Зріжте філе з курячої грудки, гарненько його вимийте і витріть серветками.
2
Натріть грудку сіллю і перцем, загорніть в пергамент і відправте на півгодини в холодильник.
3
Дістаньте м'ясо з холодильника і витріть його серветками. Сковороду розігрійте з рослинним маслом.
4
Викладіть грудки на розпечену сковороду, обсмажуйте з кожного боку до утворення золотистої скоринки (близько 18 хвилин).
5
Перекладіть курку на тарілку і викладіть в сковороду вершкове масло, поверніть її на вогонь і обсмажуйте 1 хвилину.
6
Коли масло стало золотистого кольору, поверніть на сковороду курку і обсмажуйте її з кожного боку по 3-4 хвилини.
7
Перекладіть курку в каструлю і залиште на 3 хвилини, потім викладіть на тарілку і подавайте до столу відразу ж.