Куряча гомілка в клярі
(покроковий рецепт з фото)
Курячу гомілку в клярі я пробувала в гостях і відразу взяла рецепт. Готувати просто, подавати з соусами: сметанний з часником, томатний, соус із зеленню. Добре до курячої гомілки підійде відварний рис.
Куряча гомілка в клярі дивовижно смачна, ніжне м'ясо в хрусткою золотий скоринці тане в роті. Якщо ви ніколи не робили курячу гомілку в клярі, обов'язково спробуйте. Гомілку можна попередньо замаринувати, тоді м'ясо гарантовано буде ніжним. Я роблю це ввечері напередодні приготування страви. Куряча гомілка в клярі дуже урізноманітнює ваш стіл, особливо якщо ви харчуєтеся дієтичним м'ясом. Куряча гомілка в клярі виходить красивим і ошатним блюдом, якщо ви трохи прикрасите перед подачею на стіл тацю з ніжками, то отримаєте відмінне святкове блюдо. Успіхів і приємного апетиту!
- Куряча гомілка - 6 штук
- Яйце - 2 штуки
- Молоко - 150 мілілітрів
- Чорний перець - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 150 грам
- Суміш приправ для курки - 1 штука (пакетик)
- Масло для смаження - 100 мілілітрів
Яйця збити, додати молоко і сіль за смаком.
Борошно змішати з приправами і сіллю.
Курячу гомілку вмочити в яйця з молоком.
Обваляти гомілки в муки.
Обсмажити гомілки на сильному вогні.
Смачного!