Куряча гомілка з часником
(покроковий рецепт з фото)
Я вважаю, що готувати курку без часнику не має ніякого сенсу, а якщо додати до неї крім усього іншого спеції і зробити ароматний соус, то вийде блюдо гідне кращих ресторанів світу.
Якщо ви вважаєте, що з курки неможливо зробити вишукану страву, тоді я пропоную вам цей рецепт приготування курячої гомілки з часником, Котрий, я сподіваюся, переконає вас у цьому. В принципі, зробити таке блюдо не складе особливих труднощів, і не потрібно бути професійним кухарем, щоб приготувати таку курочку, але повірте мені, її смак сподобається навіть самий прискіпливим гурманам. Але ж секрет такого вишуканого смаку дуже простий, додаємо трохи спецій і вино для аромату, Ну і, звичайно ж, побільше часнику, адже в курці його ніколи не буває багато, і отримуємо запаморочливе блюдо. Повірте, з цим рецептом приготування курячої гомілки з часником вам не важко буде приємно здивувати гостей або влаштувати романтичну вечерю для своєї другої половинки, ваші старання в будь-якому випадку будуть винагороджені.
- Гомілка куряча - 1, 2 кілограма
- Бульйон курячий - 0, 5 L
- Вино біле сухе - 150 мілілітрів
- Часник - 100 грам (очищений)
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Крохмаль кукурудзяний - 2 Ст. Ложки(1 - в соус, 1 - для панірування)
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Сушені італійські трави - 1 Ст. Ложка
- Чебрець сушений - 1 Чайна ложка
- Чебрець гілочки - 2 штуки
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком