Рецепт Гомілка куряча фарширована фото

Гомілка куряча фарширована
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Курка , Гриби , Цибуля , Курячі гомілки
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Фаршировані
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дуже смачне блюдо, яке подають як на святковий стіл, так і до щоденного вечері. Рецепт, як приготувати гомілку курячу фаршировану, нескладний, але вимагає витрат за часом і терпіння.

Опис приготування:

Продукти для приготування доступні і недорогі. Від вас буде потрібно зусилля, щоб гарненько зачистити кожну гомілку, а потім нафарширувати. Для начинки можна використовувати різноманітні овочі та їх поєднання. Фаршировані гомілки обсмажують на сковороді, а потім запікають у духовці.

Готуйте і пробуйте на здоров'я!

  • Гомілка - 8 штук
  • Гриби - 300 грам
  • Цибулина - 2 штуки
  • Соняшникова олія - 6 Ст. Ложок
  • Сіль і перець - За смаком
гомілка куряча фарширована - фото крок 1
1. Гриби очищаємо від шкірки, зрізаємо край ніжки, миємо й нарізаємо маленькими шматочками, обсмажуємо на розпеченій сковороді до повної готовності.
гомілка куряча фарширована - фото крок 2
2. Цибулини чистимо і моєму, нарізаємо дрібними кубиками і окремо обсмажуємо на сковороді до золотистого кольору.
гомілка куряча фарширована - фото крок 3
3. Гомілки миємо й витираємо насухо, акуратно знімаємо шкірку, щоб не пошкодити її. Потім зрізаємо м'ясо з кістки і нарізаємо його дрібно.
гомілка куряча фарширована - фото крок 4
4. У мисці змішуємо обсмажені гриби, цибуля і сире м'ясо, солимо і перчимо до смаку.
гомілка куряча фарширована - фото крок 5
5. Гомілки начиняє отриманим фаршем і прикриваємо верхньою частиною шкірки. Обсмажуємо на розпеченій сковороді з додаванням соняшникової олії до золотистої скоринки, потім відправляємо в духовку на 15 хвилин. Гомілки готові - насолоджуємося їх смаком.

Схожі рецепти