Гомілка куряча фарширована
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачне блюдо, яке подають як на святковий стіл, так і до щоденного вечері. Рецепт, як приготувати гомілку курячу фаршировану, нескладний, але вимагає витрат за часом і терпіння.
Продукти для приготування доступні і недорогі. Від вас буде потрібно зусилля, щоб гарненько зачистити кожну гомілку, а потім нафарширувати. Для начинки можна використовувати різноманітні овочі та їх поєднання. Фаршировані гомілки обсмажують на сковороді, а потім запікають у духовці.
Готуйте і пробуйте на здоров'я!
- Гомілка - 8 штук
- Гриби - 300 грам
- Цибулина - 2 штуки
- Соняшникова олія - 6 Ст. Ложок
- Сіль і перець - За смаком
1. Гриби очищаємо від шкірки, зрізаємо край ніжки, миємо й нарізаємо маленькими шматочками, обсмажуємо на розпеченій сковороді до повної готовності.
2. Цибулини чистимо і моєму, нарізаємо дрібними кубиками і окремо обсмажуємо на сковороді до золотистого кольору.
3. Гомілки миємо й витираємо насухо, акуратно знімаємо шкірку, щоб не пошкодити її. Потім зрізаємо м'ясо з кістки і нарізаємо його дрібно.
4. У мисці змішуємо обсмажені гриби, цибуля і сире м'ясо, солимо і перчимо до смаку.
5. Гомілки начиняє отриманим фаршем і прикриваємо верхньою частиною шкірки. Обсмажуємо на розпеченій сковороді з додаванням соняшникової олії до золотистої скоринки, потім відправляємо в духовку на 15 хвилин. Гомілки готові - насолоджуємося їх смаком.