Курка зі сметаною і рисом
(покроковий рецепт з фото)
Урізноманітнити своє звичне щоденне меню можна досить цікавим і при цьому зовсім нескладним стравою. Ніжна, апетитна курочка в соусі з відвареним рисом - чудова ідея, хіба ви не згодні?
Поспішаю поділитися з вами класним варіантом повноцінного і ситного обіду або вечері. Рецепт чудово підійде для всієї родини, однак при бажанні можна зробити соус більш гострим, наприклад, або пряним. Перед вами вдалий варіант, як приготувати курку зі сметаною і рисом.
- Куряча грудка - 4 штуки
- Крем - 150 грам
- Гриби - 200 грам (смажені)
- Мал - 1 Склянка
- Сіль і спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
1. У глибокій мисці з'єднайте сметану, сіль, спеції за смаком. Можна додати трохи зелені. Якщо сметана густа, то можна розбавити невеликою кількістю води. Ретельно перемішайте.
2. Щоб страва була більш насиченим і пікантним, можна додати трохи смажених грибочків.
3. Вимийте, обсушити курячі грудки. Змастіть жароміцних форму маслом, викладіть грудки. Рівним шаром розподіліть соус.
4. Зверху можна присипати паприкою, щоб скоринка була більш апетитною. Запікайте в розігрітій духовці близько 40-45 хвилин.
5. Паралельно в підсоленій воді відваріть рис. Ось, курочка уже готова.
6. Подавайте блюдо гарячим з овочами за смаком.
Смачного!
Смачного!