Курка з баклажанами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Звичайно ж, ви можете приготувати дане блюдо на плиті, але якщо у вас є мультиварка - спробуйте готувати, саме в ній. Курка гаситися з овочами приблизно 1 час. Виходить неймовірно смачно!
Опис приготування:
Перед вами - класичний рецепт приготування курки з баклажанами в мультиварці. Блюдо цілком самодостатнє, так що готувати гарнір - не буде потрібно. Єдине, що можна додати це - трохи більше спецій, для тих хто любить гостріше. Гарного вам дня!
- Курка - 800 грам
- Баклажан - 1 штука
- Помідор - 1-2 штук
- Томатна паста - 3 чайних ложки
- Часник - 1 зубчик
- Петрушка - За смаком
Курку промиваємо і крупно нарізаємо.
Баклажани ріжемо кружальцями, присипаємо сіллю.
Те ж робимо з помідорами.
У каструлю мультиварки кладемо шарами: курку, помідори, баклажани. Шари баклажанів скроплюємо оливковою олією.
Приготуємо соус. Томатну пасту змішайте з подрібненим часником, додайте трохи води. Готовим соусом поливаємо курку.
Виставляємо режим"Випічка" 60 хвилин.
Готово! Викладаємо блюдо на тарілку, присипаємо петрушкою. Смачного!