Курка в кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Про цю курочку можна сказати: мінімум зусиль - максимум задоволення! Розповім вам рецепт приготування курки в кефірі.
Для приготування курки в кефірі ви можете використовувати стандартну приправу для курки, або ж взяти свої улюблені спеції. Кефіру можна брати трохи менше, перевірено, що вистачає і 0, 75 літра на одну середню курку. Завдяки пошаговому рецептом ви можете більш детально ознайомитись з способом приготування курки в кефірі.
- Курка - 1 штука
- Кефір - 1 літр
- Сіль - За смаком
- Приправа для курки - За смаком
Промийте курку і розділіть на сегменти.
Посипте сіллю і приправою для курки.
Перекладаємо курку в глибоку ємність. Заливаємо кефіром і залишаємо маринуватися на 2-3 годину.
Через 2-3 години перекладаємо курку разом з маринадом в форму для запікання.
Запікаємо 60 хвилин, в попередньо розігрітій духовці. Температура 180 градусів.
Готово! Смачного!