Рецепт Курка на кефірі фото

Курка на кефірі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Птах , Курка , Кефір
Низькокалорійні
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Випічка , Страви з начинкою , Сідало
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Розповім вам, як приготувати курник на кефірі, смачний і ситний. Він навіть смачніше, ніж ви думаєте! Так і тане в роті. Ситний, ніжний і гарячий, неймовірно ароматний, він вам точно сподобається! раджу!

Опис приготування:

Звичайно, у кожної господині повинен бути свій улюблений рецепт випічки, як солодкою, так і несолодкої. І хоча я без розуму від солодощів, все ж ситний і смачний курник - це те, перед чим неможливо встояти! А як приготувати курник на кефірі, я вам зараз розповім!

  • Кефір - 250 грам
  • Борошно - 300 грам (може знадобиться більше або менше борошна, скільки візьме тісто)
  • Вершкове масло - 250 грам
  • Курка - 500 грам
  • Картопля - 4 штуки
  • Цибуля - 5 штук
  • Сода - 0.5 чайних ложки
  • Сіль - 1 За смаком
курка на кефірі - фото крок 1
1. Зробимо тісто: в кефірі розчинний соду і сіль, чекаємо, поки не підуть бульбашки. Це означає, сода вступила в реакцію. Додамо розтоплене вершкове масло і починаємо всипати потроху борошно. Перемішаємо ретельно.
курка на кефірі - фото крок 2
2. Чистим картошку, моєму курку, невеликими кубиками ріжемо ці інгредієнти. З'єднуємо їх, не забувши про спеції і подрібнену цибулю. Перемішаємо.
курка на кефірі - фото крок 3
3. Розкачати тісто і формуємо бортики. Викладаємо начинку, А решту тіста робимо"верхівку" . За бажанням прикрашаємо її візерунками, викладаючи їх з тіста. По центру залишаємо дірочку, щоб зайва рідина з начинки могла випаруватися.
курка на кефірі - фото крок 4
4. Смажена курка в 200 градусах до появи рум'яної скоринки приблизно годину.
курка на кефірі - фото крок 5
5. І ось така вийде краса! Смачного!

Схожі рецепти