Курка в духовці по Блюменталю

Курка в духовці по Блюменталю
Кількість порцій: 6 Час приготування: 19 г. 0 хв.
Якщо ви ніколи не запікали птицю при низькій температурі в духовці, то раджу обов'язково вам це зробити. Зберігайте рецепт, я розповім, як обійтися без кулінарного термометра при приготуванні.

опис приготування:

Дуже раджу вам використовувати цей прекрасний рецепт не тільки для курки, але і для м'яса, і для інших видів птиці. Результат вас обов'язково порадує.

  • курка— 1 штука
  • сіль— 60 грам(60 дублет 1 л води)
  • Вершкове масло— 20 грам
  • перець— 1/2 чайних ложки
  • лимон— 1 штука
Курка в духовці по Блюменталю - фото крок 1 1. Курку добре помийте.

Курка в духовці по Блюменталю - фото крок 2 2. Зробіть сольовий розсіл: з 1 л води 60 г солі, - і покладіть в нього курку, щоб він цілком її покривав на 12 годин.

Курка в духовці по Блюменталю - фото крок 3 3. Курку добре обсушити, всередину покладіть цілий лимон, натріть маслом і перцем. Викладіть у форму. Поставте в розігріту до 90 градусів духовку.

Курка в духовці по Блюменталю - фото крок 4 4. Запікайте з розрахунку: з 800 г ваги курки один годину запікання при 90 градусах. Потім дістаньте курку з духовки на 10 хвилин і знову поверніть в духовку, але вже під гриль, для хрусткої скоринки.
Смачного! Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Пиріг з сиром з сирного тесту

Пиріг з сиром з сирного тесту

Дуже смачний і ніжний пиріг з сирною начинкою. Пиріг виходить не солодкий, але з гарячим і солодким чаєм йде на ура, та й просто як основне блюдо на друге! опис приготування: Приготувати пиріг з сиром з сирного тесту дуже просто, рецепт з розряду "; палочка-виручалочка" і "; на швидку руку ";....

читати далі
Компот з яблук і груш

Компот з яблук і груш

До вашої уваги — дуже простий рецепт, завдяки якому ви дізнаєтеся, як приготувати компот з яблук і груш. Цей смачний освіжаючий напій оцінять і дорослі, та діти. опис приготування: Цей компот можна пити і гарячим — замість чаю. але влітку, звичайно, частіше хочеться холодного, так що сміливо д...

читати далі
Печінковий торт з цибулею і морквою

Печінковий торт з цибулею і морквою

Є дві варіації печінкового пирога: з тонкими і товстими млинцями. Для начинки використовують будь-які складові за смаком. Поділюся дуже смачним рецептом приготування печінкового торта! опис приготування: Одні люблять тонкі млинці, інші ж навпаки, готують їх товстими. Перед подачею торт потрібн...

читати далі
Кета в фользі

Кета в фользі

Кета в фользі — смачне блюдо. Дуже легкий рецепт приготування цієї риби, який не займе у вас багато часу. Кета виходить дуже смачною і ароматною, просто пальчики оближеш. опис приготування: Катані, приготована у фользі за цим рецептом, виходить дуже м'якою і ніжною. До вашої уваги — шалено про...

читати далі
Слойки з варенням з листкового тіста

Слойки з варенням з листкового тіста

Перед вами простий рецепт приготування швидкої випічки з готового листкового тіста. В якості начинки можна використовувати фрукти, згущене молоко, сир і т.д. Я пропоную взяти варення, вийде смачно. опис приготування: Приготувати ці слойки не складе труднощів навіть недосвідченої господині. Адж...

читати далі