Рецепт Курка по-китайськи в мультиварці фото

Курка по-китайськи в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Птах , Курка , Імбир
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Соєвий соус
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо хочете приготувати курку незвичайним способом, то китайський рецепт - відмінне рішення. Соєвий соус, бальзамічний укус і кунжут добре замаринують птицю і додадуть їй особливий смак.

Опис приготування:

Всього одну годину і на вашому повсякденному столі курка по-китайськи в мультиварці. Секрет страви в маринаді, який готується на основі соєвого соусу, бальзамічного оцту, кунжуту і імбиру.

  • Куряче філе - 700 грам
  • Соєвий соус - 50 грам
  • Баклажан - 1 штука
  • Кунжут - 20 грам
  • Бальзамічний оцет - 30 грам
  • Імбир - За смаком
курка по-китайськи в мультиварці - фото крок 1
1. Для цієї страви краще брати куряче філе - воно і готується швидко, і більше низькокалорійне. Нарізаємо м'ясо кубиками і окремо готуємо маринад.
курка по-китайськи в мультиварці - фото крок 2
2. Змішуємо соєвий соус з кунжутом, бальзамічним оцтом і спеціями, додаємо трохи натертого на тертку імбиру (за смаком). Тепер відправляємо в маринад наше філе і залишаємо, поки не приготуємо овочі.
курка по-китайськи в мультиварці - фото крок 3
3. Шаткуємо крупно баклажани (краще півкільцями) і відправляємо їх смажитися в мультиварку. При бажанні можна додати ріпчасту цибулю.
курка по-китайськи в мультиварці - фото крок 4
4. Потім відправляємо курку і соус в мультікастрюлю і виставляємо режим"Випічка" . Тепер залишилося тільки дочекатися приготування страви.
курка по-китайськи в мультиварці - фото крок 5
5. Подається курка по-китайськи в мультиварці в домашніх умовах в гарячому вигляді. На гарнір ідеально підійде рис (будь-якої форми, головне - добре промитий).

Схожі рецепти