Курка по-китайськи в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо хочете приготувати курку незвичайним способом, то китайський рецепт - відмінне рішення. Соєвий соус, бальзамічний укус і кунжут добре замаринують птицю і додадуть їй особливий смак.
Всього одну годину і на вашому повсякденному столі курка по-китайськи в мультиварці. Секрет страви в маринаді, який готується на основі соєвого соусу, бальзамічного оцту, кунжуту і імбиру.
- Куряче філе - 700 грам
- Соєвий соус - 50 грам
- Баклажан - 1 штука
- Кунжут - 20 грам
- Бальзамічний оцет - 30 грам
- Імбир - За смаком
1. Для цієї страви краще брати куряче філе - воно і готується швидко, і більше низькокалорійне. Нарізаємо м'ясо кубиками і окремо готуємо маринад.
2. Змішуємо соєвий соус з кунжутом, бальзамічним оцтом і спеціями, додаємо трохи натертого на тертку імбиру (за смаком). Тепер відправляємо в маринад наше філе і залишаємо, поки не приготуємо овочі.
3. Шаткуємо крупно баклажани (краще півкільцями) і відправляємо їх смажитися в мультиварку. При бажанні можна додати ріпчасту цибулю.
4. Потім відправляємо курку і соус в мультікастрюлю і виставляємо режим "випічка" . Тепер залишилося тільки дочекатися приготування страви.
5. Подається курка по-китайськи в мультиварці в домашніх умовах в гарячому вигляді. На гарнір ідеально підійде рис (будь-якої форми, головне - добре промитий).