Курка дрібними шматочками
(покроковий рецепт з фото)
Одне з улюблених страв, які швидко готуються і не вимагають багато зусиль. Хочу поділитися рецептом курки дрібними шматочками з рисом і овочами.
З рисом і куркою ще відмінно поєднуються овочі, тому я додаю готову суміш (гавайську або будь-яку іншу). Це може бути морквина, зелений горошок, можна ще помідор додати.
- Курка - 0, 5 кілограма
- Мал - 3 склянки
- Яйце - 1 штука
- Імбир - 70 грам
- Часник - 3-4 зубчиків
- Цибуля - 1 штука
- Зелена цибуля - 70 грам
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - 2 чайних ложки
- Оцет - За смаком
- Спеції - За смаком
Рис відварити.
Якщо суміш овочів заморожена - розморозити.
Лук поріжте.
Курку дрібно порізали, додали спеції і борошна трохи.
Іноді я ще додаю частина яєчного жовтка. Все перемішуємо. Сковороду з маслом розігріваємо.
Обсмажуємо до золотистого кольору.
Курку отставляем в сторону.
Тим часом, нарізану цибулю обсмажуємо з додаванням залишився жовтка.
Постійно помішувати, щоб яйце не взялося великими шматками.
Додаємо суміш овочів.
Хвилинку обсмажили і висипали відварений рис.
Потім додали курку, цибуля зелена і спецій за смаком. Перемішали і прогріли ще пару хвилин.
Ось курка маленькими шматочками і готова. Подаємо з різними соусами. Смачного!