Курабье
(покроковий рецепт з фото)
Розсипчаста, солодке і дуже смачне печиво. Рецепт приготування настільки простий, що, я думаю, саме з нього і треба починати робити перші кроки в осягненні кондитерського мистецтва. Готуємо!
Це печиво було і буде популярним у всі часи. Просте і швидке в приготуванні, солодке, ароматне і смачне ... Діти, та й дорослі теж, просто обожнюють його! Я розповім вам, як приготувати курабье, обов'язково спечіть його і порадуйте своїх рідних.
- Борошно пшеничне - 160 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Цукрова пудра - 40 грам
- Яйце - 1 штука
- Ванільний цукор - 0, 5 чайних ложки

Ось і все інгредієнти, які нам потрібні. Масло має бути м'яким, яйце - кімнатної температури.

Перетираємо масло з пудрою і ванільним цукром. Додаємо яйце і перемішуємо до однорідності.

Мука харчування.

І перемішаємо. Тісто чудово розмішується ложкою.

Деко застилає пергаментом. Викладаємо тісто в кондитерський мішок і через насадку видавлюємо-формуємо печива. Виходить стандартний деко печива.

Круглі печива я вирішила зробити з начинкою. Робимо по центру печива виїмку.

У мене начинка - густий джем. Можна використовувати варене згущене молоко, шматочки мармеладу, горішки.

І випікаємо в розігрітій до 220 градусів духовці 12-14 хвилин. Час залежить від духовки.

Печива виходять легкого золотистого кольору, солодкі і розсипчасті.