Рецепт Курабье фото

Курабье
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Турецька кухня
Тісто, Молочні продукти
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок
Випічка, Печиво

Розсипчаста, солодке і дуже смачне печиво. Рецепт приготування настільки простий, що, я думаю, саме з нього і треба починати робити перші кроки в осягненні кондитерського мистецтва. Готуємо!

Це печиво було і буде популярним у всі часи. Просте і швидке в приготуванні, солодке, ароматне і смачне ... Діти, та й дорослі теж, просто обожнюють його! Я розповім вам, як приготувати курабье, обов'язково спечіть його і порадуйте своїх рідних.

  • Борошно пшеничне - 160 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Цукрова пудра - 40 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Ванільний цукор - 0, 5 чайних ложки
курабье - фото крок 1
Ось і все інгредієнти, які нам потрібні. Масло має бути м'яким, яйце - кімнатної температури.
курабье - фото крок 2
Перетираємо масло з пудрою і ванільним цукром. Додаємо яйце і перемішуємо до однорідності.
курабье - фото крок 3
Мука харчування.
курабье - фото крок 4
І перемішаємо. Тісто чудово розмішується ложкою.
курабье - фото крок 5
Деко застилає пергаментом. Викладаємо тісто в кондитерський мішок і через насадку видавлюємо-формуємо печива. Виходить стандартний деко печива.
курабье - фото крок 6
Круглі печива я вирішила зробити з начинкою. Робимо по центру печива виїмку.
курабье - фото крок 7
У мене начинка - густий джем. Можна використовувати варене згущене молоко, шматочки мармеладу, горішки.
курабье - фото крок 8
І випікаємо в розігрітій до 220 градусів духовці 12-14 хвилин. Час залежить від духовки.
курабье - фото крок 9
Печива виходять легкого золотистого кольору, солодкі і розсипчасті.

Схожі рецепти