Рецепт Курабье по ГОСТу фото

Курабье по ГОСТу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Яйця , Вершкове масло , Згущене молоко
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 20
Час приготування: 50 хв.

Печеньки для сім'ї - відомий спосіб порадувати домашніх! Сьогодні будемо згадувати класичний рецепт, як приготувати Курабье по ГОСТу. Дуже приємний десерт! Згадайте своє дитинство!

Опис приготування:

Якість Курабье, як і всього іншого, природно, залежить від входять до складу інгредієнтів. Щоб печиво вийшло смачним, ніжним і взагалі, таким, яким воно повинно бути за рецептурою, потрібно покласти вершкове масло з високим вмістом жиру, виключно натурального зразка. Курабье готувати не так вже й складно. Але потрібно дотримати пропорції і температурний режим.

  • Борошно пшеничне - 200 грам
  • Вершкове масло - 120 грам
  • Яйця - 1 штука
  • Цукор - 50 грам
  • Варення - 2-3 Ст. Ложок
  • Крохмаль - 1 Чайна ложка
  • Ванілін - 1 штука
курабье по ГОСТу - фото крок 1
Нам знадобиться вершкове масло. Ми залишаємо його при кімнатній температурі, щоб розм'якшилося. Збиваємо вершкове масло з цукром і яйцем. Додаємо ванілін і борошно, просіяне через сито. Замішуємо м'яке тісто.
курабье по ГОСТу - фото крок 2
Для випікання необхідний кондитерський мішок. Вручну сформувати такі печеньки вам не вдасться. Візьміть зірчасті насадку. Постеліть на деко пергаментний папір. Видавіть кондитерським мішком невеликого розміру печива. В середині кожного зробіть пальцем поглиблення. Воно може бути більше і трохи менше, в залежності від того, скільки ви будете класти варення.
курабье по ГОСТу - фото крок 3
Беремо джем, або густе однорідне варення. Якщо воно рідкувато, додайте чайну ложку крохмалю на 3 ст. Ложки варення. Тоді начинка буде тримати форму і не витече. Ложечкою викладаємо в поглиблення печива. Ставимо випікати в духовку при температурі 200 градусів на 15 хвилин.
курабье по ГОСТу - фото крок 4
Коли печиво зарум'яниться, можна витягувати. Накрийте випічку рушником, можна трохи вологим, щоб не пристала начинка. Подавайте з чаєм, кавою та іншими напоями. Смачного!

Схожі рецепти