Кукурудзяні коржі з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Альтернативу звичним оладок на сніданок можуть скласти з успіхом кукурудзяні коржі з сиром, виходить смачно і ситно. Крім того, такі коржі можуть замінити хліб. Готуються просто і швидко!
Цей рецепт для тих, хто любить смак кукурудзи. Можна замінити звичні оладки і млинці на кукурудзяні коржі з сиром. Готувати їх просто і швидко, виходить смачно і ситно. Можна використовувати різні наповнювачі, зелений, до подрібнених овочів.
- Зяблики і заголовок - 80 грам
- Борошно пшеничне - 80 грам
- Сир - 80 грам
- Вода - 200 мілілітрів (мінеральна, газована)
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки(2 ст.Ложки - в тісто, 1 ст.Ложка - для змазування сковороди)
- Розпушувач - 1 Чайна ложка (без гірки)
- Куркума - 0, 5 чайних ложки (або паприки, для кольору, по бажанню)
- Часник - 1-2 зубчиків
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 0, 5-1 чайних ложки
- Зелень - 1 Чайна ложка (суха або свіжа)
- Яйце - 1 штука
Приготуйте інгредієнти.
У миску для замішування тіста покладіть борошно, сіль, цукор, розпушувач, влийте мінеральну воду.
Додайте тертий сир, зелень, kurkumu, часник, вбийте яйце, додайте 2 ст.Ложки рослинного масла.
Добре розмішайте тісто.
Розігрійте сковороду, перед випіканням першої коржі змастіть рослинною олією, в подальшому масло не буде потрібно. Випікайте з обох сторін до готовності. Розмір коржі визначте за своїми уподобаннями, можна зробити як млинець, а можна як оладки.
Подавайте до коржикам сметану, натуральний йогурт. Їх можна їсти замість хліба, використовувати як основу для бутерброда. Це смачно і ситно!