Кукурудзяні коржі в духовці
(покроковий рецепт з фото)
У кухнях багатьох народів готують коржі. У деяких країнах вони замінюють хліб. Немає ніякої складності в тому, щоб зробити їх самостійно. Дивіться, як приготувати кукурудзяні коржі в духовці.
Сьогодні коржі можна без проблем купити в магазині, проте приготовані в домашніх умовах, вони значно смачніше. Їх готують з пшеничного, житній, кукурудзяної і гречаного борошна, а також з начинками і без. В якості начинки використовують зелень, сир, м'ясо та овочі. Коржі можна зробити на сковороді або запекти в духовці.
- Пшеничне борошно - 2 склянки
- Заголовок для палітурки - 2 склянки
- Вода - 360 мілілітрів
- Оливкова олія - 1/2 склянки
- Цукровий пісок - 4 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Орегано - За смаком
- Дріжджі сухі - 2 чайних ложки
- Плавлений сир - 0, 5 кілограма
1. У миску просіваю пшеничну і кукурудзяну муку, додаю цукор, сіль, дріжджі і орегано, вливаю воду і 3 столові ложки оливкової олії, замішую тісто, залишаю його на півтори години.
2. Плавлений сир заздалегідь відправляю в морозильник на 10-15 хвилин, потім подрібнюю його за допомогою великої терки.
3. Тісто поділяю на кілька частин, кожну розкочують в коржик і змащую оливковою олією. У центр додаю натертий сир.
4. Защипують краї коржа, знову розкочують її, проколюю виделкою в декількох місцях.
5. Запікаю коржі в розігрітій до 180 градусів духовці 20-25 хвилин. Готові коржі подаю остиглими.