Рецепт Кукурудзяні коржі в духовці фото

Кукурудзяні коржі в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Тісто , Борошно , Молочні продукти , Сир , Дріжджове тісто
Пісні страви
На полуденок
Випічка , Коржі
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 55 хв.

У кухнях багатьох народів готують коржі. У деяких країнах вони замінюють хліб. Немає ніякої складності в тому, щоб зробити їх самостійно. Дивіться, як приготувати кукурудзяні коржі в духовці.

Опис приготування:

Сьогодні коржі можна без проблем купити в магазині, проте приготовані в домашніх умовах, вони значно смачніше. Їх готують з пшеничного, житній, кукурудзяної і гречаного борошна, а також з начинками і без. В якості начинки використовують зелень, сир, м'ясо та овочі. Коржі можна зробити на сковороді або запекти в духовці.

  • Пшеничне борошно - 2 склянки
  • Заголовок для палітурки - 2 склянки
  • Вода - 360 мілілітрів
  • Оливкова олія - 1/2 склянки
  • Цукровий пісок - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Орегано - За смаком
  • Дріжджі сухі - 2 чайних ложки
  • Плавлений сир - 0, 5 кілограма
кукурудзяні коржі в духовці - фото крок 1
1. У миску просіваю пшеничну і кукурудзяну муку, додаю цукор, сіль, дріжджі і орегано, вливаю воду і 3 столові ложки оливкової олії, замішую тісто, залишаю його на півтори години.
кукурудзяні коржі в духовці - фото крок 2
2. Плавлений сир заздалегідь відправляю в морозильник на 10-15 хвилин, потім подрібнюю його за допомогою великої терки.
кукурудзяні коржі в духовці - фото крок 3
3. Тісто поділяю на кілька частин, кожну розкочують в коржик і змащую оливковою олією. У центр додаю натертий сир.
кукурудзяні коржі в духовці - фото крок 4
4. Защипують краї коржа, знову розкочують її, проколюю виделкою в декількох місцях.
кукурудзяні коржі в духовці - фото крок 5
5. Запікаю коржі в розігрітій до 180 градусів духовці 20-25 хвилин. Готові коржі подаю остиглими.

Схожі рецепти