Кролик з рисом в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
За даним рецептом страва виходить ситним, але в той же час досить низькокалорійним. Якщо готувати кролика з рисом в мультиварці-скороварці, то вже через 30 хвилин блюдо можна буде подати до столу.
Щоб блюдо виглядало більш привабливо і яскраво, обов'язково додайте в нього морква або болгарський перець. Крім чорного меленого перцю можете ще додати спеції для плову, так блюдо вийде ще більш смачним.
- Кролик - 1 кілограм
- Морква - 1 штука
- Мал - 1 Склянка
- Сіль - 10 грам
- Перець чорний мелений - 5 грам
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Вимийте м'ясо і викладіть його в чашу мультиварки. Якщо ж шматки занадто великі, тоді попередньо їх розріжте навпіл. Додайте лавровий лист.
Зверху викладіть рис, який попередньо вимийте.
Додайте нарізану полукружкамі морква.
Додайте сіль і перець мелений.
Добре все перемішайте. Надішліть чашу в мультиварку-скороварку, закрийте її кришкою. Виберіть режим "гасіння" . Клапан поставте в положення "закрито" . Час встановіть 30 хвилин. Якщо ви готуєте в звичайній мультиварці, тоді встановіть час 1 час.
Блюдо готово. Смачного!