Рецепт Кролик тушкований з розмарином фото

Кролик тушкований з розмарином
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Кролик
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Кролик тушкований з розмарином може стати вашим коронною стравою. М'ясо виходить дуже м'яким, а зусиль для приготування практично не потрібно докладати. Ідеальний вечерю для всієї родини!

Якщо вас зацікавило, як приготувати кролика тушкованого з розмарином, то скористайтеся цим рецептом. У вас вийде шикарне блюдо для великої компанії. М'ясо кролика дуже смачне і корисне.

  • Кролик - 1 штука
  • Цибуля солодка білий - 2 штуки
  • Морква - 4 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Жирні вершки 33% - 200 мілілітрів
  • Розмарин - 3 штуки (гілочки)
  • Рожевий перець, оливкова олія, морська сіль - За смаком
кролик тушкований з розмарином - фото крок 1
Тушку кролика слід добре вимити і зачистити. Потім розрубати його на невеликі шматки. Візьміть казанок з товстим дном, налийте в нього рослинне масло, поставте на вогонь. Коли масло гарненько розігріється, обсмажте на ньому шматки кролика з усіх боків. Потім додайте до кролику нарізаний кубиками білий лук.
кролик тушкований з розмарином - фото крок 2
Морковочку очистіть і вимийте. Натріть на крупній тертці. Додайте до м'яса моркву і листочки розмарину. Гарненько перемішайте всі інгредієнти і смажте п'ять хвилин.
кролик тушкований з розмарином - фото крок 3
Часник не очищайте, а роздавите кожен зубчик плоскою стороною ножа. Таким чином він збереже аромат набагато довше.
кролик тушкований з розмарином - фото крок 4
Додайте часник до кролику. Туди ж влийте вершки і півсклянки води. Посоліть блюдо і залиште нудитися під кришкою на повільному вогні дві години до повної готовності.

Схожі рецепти