Кролик тушкований з розмарином
(покроковий рецепт з фото)
Кролик тушкований з розмарином може стати вашим коронною стравою. М'ясо виходить дуже м'яким, а зусиль для приготування практично не потрібно докладати. Ідеальний вечерю для всієї родини!
Якщо вас зацікавило, як приготувати кролика тушкованого з розмарином, то скористайтеся цим рецептом. У вас вийде шикарне блюдо для великої компанії. М'ясо кролика дуже смачне і корисне.
- Кролик - 1 штука
- Цибуля солодка білий - 2 штуки
- Морква - 4 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Жирні вершки 33% - 200 мілілітрів
- Розмарин - 3 штуки (гілочки)
- Рожевий перець, оливкова олія, морська сіль - За смаком
Тушку кролика слід добре вимити і зачистити. Потім розрубати його на невеликі шматки. Візьміть казанок з товстим дном, налийте в нього рослинне масло, поставте на вогонь. Коли масло гарненько розігріється, обсмажте на ньому шматки кролика з усіх боків. Потім додайте до кролику нарізаний кубиками білий лук.
Морковочку очистіть і вимийте. Натріть на крупній тертці. Додайте до м'яса моркву і листочки розмарину. Гарненько перемішайте всі інгредієнти і смажте п'ять хвилин.
Часник не очищайте, а роздавите кожен зубчик плоскою стороною ножа. Таким чином він збереже аромат набагато довше.
Додайте часник до кролику. Туди ж влийте вершки і півсклянки води. Посоліть блюдо і залиште нудитися під кришкою на повільному вогні дві години до повної готовності.