Кролик з розмарином
(покроковий рецепт з фото)
На ювілей чоловіка я запекла по-справжньому королівське блюдо на гаряче. А тепер поділюся з вами рецептом, як приготувати кролика з розмарином і гарбузом. Ви просто пальчики оближете! Спробуйте!
М'ясо кролика в поєднанні з ароматними спеціями просто неймовірно смачне! Відразу ж до нього я зробила гарнір. М'яка запечена гарбуз якнайкраще сюди підійшла. Також можна зварити сочевицю. Але все на ваш смак. Сюди підійде і звичний нам картопля, приготований в духовці.
- Кролик, ніжка - 2 штуки
- Розмарин, гілочка - 3 штуки
- Гарбуз - 450 грам
- Сочевиця - 120 грам
- Оливкова олія"extra virgin" - 3 Ст. Ложки
- Розпушувач - 1-2 чайних ложок
- Рослинна олія - 0, 5-1 склянки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Ніжки кролика промийте та висушіть. Промажьте їх сіллю і перцем. Спинний інвестувати розмарин, а саме м'ясо запечатайте в вакуум. Варіть кролика в вакуумі 1-2 годину. Чим довше це буде, тим м'якше стане м'ясо.
Гарбуз почистіть і видаліть насіння. Духовку розігрійте до 225 градусів.
Наріжте м'якоть гарбуза на невеликі кубики.
Перекладіть гарбуз в посуд для запікання. Додайте до неї 2 ст. Ложки оливкової олії, сіль і перець. Перемішайте. Запікайте кубики 15 хвилин. Потім додайте подрібнений розмарин і готуйте ще 15 хвилин.
Промиту сочевицю залийте 3 склянками води. Додайте полветочкі розмарину. Доведіть воду до кипіння.
Варіть сочевицю під закритою кришкою протягом 25 хвилин на невеликому вогні.
З готової сочевиці злийте воду. Потім додайте сіль, перець і оливкове масло.
Кролика протріть паперовим рушникам. Потім обсипте його розпушувачем.
Розігрійте рослинне масло для фритюру. Опустіть в нього ніжки кролика.
М'ясо підсмажте до золотистої скоринки всього пару хвилин.
Подавайте кролика разом з гарбузом і сочевицею. Смачного!