Рецепт Креветки з сосисками і рисом фото

Креветки з сосисками і рисом
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Риба та морепродукти , Морепродукти
Рецепти для схуднення
На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 хв.

Рецепт приготування креветок з сосисками, цибулею, селерою, болгарським перцем, часником і рисом.

Опис приготування:

Поєднання смажених креветок і сосисок надає цьому блюду пікантність.

  • Вершкового масла - 2 Ст. Ложки
  • Солі - 1/2 чайних ложки
  • Часнику - 1 Ст. Ложка
  • Чорного перцю - 1/4 чайних ложки
  • Кайенского перцю - 1/8 чайних ложки
  • Рису - 1 Склянка
  • Борошна - 2 Ст. Ложки
  • Креветок - 330 грам
  • Сосисок - 220 грам
креветки з сосисками і рисом - фото крок 1
1. Нарізати цибулю. Нарізати кубиками селеру і болгарський перець. Нарубати часник. У великій каструлі розтопити 2 столові ложки вершкового масла на повільному вогні. Додати цибулю, селера, болгарський перець і сіль. Готувати протягом 5-7 хвилин, періодично помішуючи. Додати часник і готувати ще 5 хвилин, поки цибуля не стане напівпрозорим.
Додати курячий бульйон. Додати чорний перець, кайенскийперець і перемішати до однорідності. Довести до кипіння, потім зменшити вогонь і накрити кришкою.
креветки з сосисками і рисом - фото крок 2
2. Приготувати рис. Змішати 1 склянку рису, 2 склянки води, 1 чайну ложку солі в каструлі. Довести до кипіння, накрити кришкою і варити на слабкому вогні протягом 14-15 хвилин.
креветки з сосисками і рисом - фото крок 3
3. Тим часом нарізати сосиски скибочками і додати в сковороду. Смажити на середньому вогні близько 7-10 хвилин. Викласти на блюдо і змішати з овочевою сумішшю. Залишити жир в сковорідці.
У тій же сковороді розтопити 2 столові ложки вершкового масла. Додати 2 столові ложки борошна і збивати до світло-коричневого кольору близько 2-3 хвилин. Додати овочеву і перемішати.
креветки з сосисками і рисом - фото крок 4
4. Додати креветки, вимкнути вогонь, накрити кришкою і дати постояти 10 хвилин перед подачею на стіл. Подавати з рисом.

Схожі рецепти