Рецепт Креветки з квасолею фото

Креветки з квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Бобові, Квасоля, Креветки, Морепродукти
Рецепти для схуднення
На святковий стіл, Романтична вечеря, Святковий обід
Гарячі страви

Ви знали, що квасоля можна використовувати не тільки в супах і салатах, але і в якості вишуканого гарніру до креветок з Італії? страва, звичайно, не на кожен день, але готується при цьому швидко і легко!

Якщо ви зважилися дізнатися, як приготувати креветки з квасолею, то скажу відразу, нічого складного в цьому немає, хіба що доведеться запастися новими приправка, які ви, втім, зможете використовувати і потім, так що знову ж, нічого ви не втратите. Те ж саме стосується і вина, до речі.

Тому давайте ж приготуємо креветки з квасолею в домашніх умовах за рецептом від кращих італійських кухарів!

1. Квасоля, як і годиться. Потрібно попередньо замочити хоча б на кілька годин, а краще на ніч.

2. Припустимо, квасоля вже відстоялася. Тепер міняємо воду, і варимо квасолю разом з шавлією, сіллю і базиліком, а також подрібненим зубком часнику.

3. В окрему каструльку викладаємо наші креветки, і додамо півсклянки води, і півсклянки вина. Теж трохи підсолити, і кладемо залишився зубок часнику.

4. Коли і то, і інше дійде до готовності, Усе, що вам залишається - це красиво викласти все на тарілочку, прикрасивши нарізаним помідором, руколою, гілочками базиліка і сиром фета.

5. Збризгуємо все зверху оливковою олією, солимо і перчимо.

Готово! Можна запалювати свічки і кликати дорогих і особливих гостей до столу. Італійська кухня мені тим і подобається, що вишукані страви для гурманів готуються, на самій-то справі, дуже просто. Так що приємного вам апетиту, отримуйте заслужені компліменти!


  • Квасоля біла - 200 грам
  • Креветки королівські - 8 штук
  • Часник - 2 зубчики
  • Вино біле - 0.5 склянки
  • Помідор - 1 штука
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Базилік - 1 щіпка
  • Шавлія - 1 щіпка
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
Якщо ви зважилися дізнатися, як приготувати креветки з квасолею, то скажу відразу, нічого складного в цьому немає, хіба що доведеться запастися новими приправка, які ви, втім, зможете використовувати і потім, так що знову ж, нічого ви не втратите. Те ж саме стосується і вина, до речі.

Тому давайте ж приготуємо креветки з квасолею в домашніх умовах за рецептом від кращих італійських кухарів!

1. Квасоля, як і годиться. Потрібно попередньо замочити хоча б на кілька годин, а краще на ніч.

2. Припустимо, квасоля вже відстоялася. Тепер міняємо воду, і варимо квасолю разом з шавлією, сіллю і базиліком, а також подрібненим зубком часнику.

3. В окрему каструльку викладаємо наші креветки, і додамо півсклянки води, і півсклянки вина. Теж трохи підсолити, і кладемо залишився зубок часнику.

4. Коли і то, і інше дійде до готовності, Усе, що вам залишається - це красиво викласти все на тарілочку, прикрасивши нарізаним помідором, руколою, гілочками базиліка і сиром фета.

5. Збризгуємо все зверху оливковою олією, солимо і перчимо.

Готово! Можна запалювати свічки і кликати дорогих і особливих гостей до столу. Італійська кухня мені тим і подобається, що вишукані страви для гурманів готуються, на самій-то справі, дуже просто. Так що приємного вам апетиту, отримуйте заслужені компліменти!

Схожі рецепти