Креветки з квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Ви знали, що квасоля можна використовувати не тільки в супах і салатах, але і в якості вишуканого гарніру до креветок з Італії? страва, звичайно, не на кожен день, але готується при цьому швидко і легко!
Якщо ви зважилися дізнатися, як приготувати креветки з квасолею, то скажу відразу, нічого складного в цьому немає, хіба що доведеться запастися новими приправка, які ви, втім, зможете використовувати і потім, так що знову ж, нічого ви не втратите. Те ж саме стосується і вина, до речі.
Тому давайте ж приготуємо креветки з квасолею в домашніх умовах за рецептом від кращих італійських кухарів!
1. Квасоля, як і годиться. Потрібно попередньо замочити хоча б на кілька годин, а краще на ніч.
2. Припустимо, квасоля вже відстоялася. Тепер міняємо воду, і варимо квасолю разом з шавлією, сіллю і базиліком, а також подрібненим зубком часнику.
3. В окрему каструльку викладаємо наші креветки, і додамо півсклянки води, і півсклянки вина. Теж трохи підсолити, і кладемо залишився зубок часнику.
4. Коли і то, і інше дійде до готовності, Усе, що вам залишається - це красиво викласти все на тарілочку, прикрасивши нарізаним помідором, руколою, гілочками базиліка і сиром фета.
5. Збризгуємо все зверху оливковою олією, солимо і перчимо.
Готово! Можна запалювати свічки і кликати дорогих і особливих гостей до столу. Італійська кухня мені тим і подобається, що вишукані страви для гурманів готуються, на самій-то справі, дуже просто. Так що приємного вам апетиту, отримуйте заслужені компліменти!
- Квасоля біла - 200 грам
- Креветки королівські - 8 штук
- Часник - 2 зубчики
- Вино біле - 0.5 склянки
- Помідор - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Базилік - 1 щіпка
- Шавлія - 1 щіпка
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
Тому давайте ж приготуємо креветки з квасолею в домашніх умовах за рецептом від кращих італійських кухарів!
1. Квасоля, як і годиться. Потрібно попередньо замочити хоча б на кілька годин, а краще на ніч.
2. Припустимо, квасоля вже відстоялася. Тепер міняємо воду, і варимо квасолю разом з шавлією, сіллю і базиліком, а також подрібненим зубком часнику.
3. В окрему каструльку викладаємо наші креветки, і додамо півсклянки води, і півсклянки вина. Теж трохи підсолити, і кладемо залишився зубок часнику.
4. Коли і то, і інше дійде до готовності, Усе, що вам залишається - це красиво викласти все на тарілочку, прикрасивши нарізаним помідором, руколою, гілочками базиліка і сиром фета.
5. Збризгуємо все зверху оливковою олією, солимо і перчимо.
Готово! Можна запалювати свічки і кликати дорогих і особливих гостей до столу. Італійська кухня мені тим і подобається, що вишукані страви для гурманів готуються, на самій-то справі, дуже просто. Так що приємного вам апетиту, отримуйте заслужені компліменти!