Рецепт Крем «англійська» фото

Крем «англійська»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Молочні продукти, Яйця, Молоко
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, Для дітей, Десерт
Десерти

Крем "англійська" або англійська крем --классіка кулінарії. Він служить основою для приготування багатьох десертів: морозива, карамельного крему і кондитерського крему.

Такий крем готують на основі молока або вершків, жовтків і цукру. А також додають ваніль, ванільний цукор або цитрусових цедру. За складом "англез" дуже схожий на "патісьер" або заварний крем. Але якщо останній тільки крем, то "англез" це і основа для пудингів, суфле, мусів і соус для десертів і випічки. Якщо його заморозити, то вийде відмінний морозиво, а якщо запекти, вийде крем-брюле.

  • Молоко - 500 мілілітрів
  • Цукор - 100 грам
  • Куряче яйце - 5 штук
  • Ванільний цукор - 5 грам
крем
Відокремте жовтки від білків і викладіть в каструлю. Додайте цукор і ванільний цукор.
крем
Молоко налийте в каструлю і добре підігрійте.
крем
Отримала шоколадний крем.

Схожі рецепти