Котлети зі свинини
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 40 хв.
На обід і вечерю потрібно готувати щось ситне і поживне, щоб наповнити наш організм енергією, витраченої за день. І важко уявити більш підходяще для цього блюдо, ніж котлети зі свинини.
Опис приготування:
Якщо ви любите смачно і ситно поїсти і при цьому не бажаєте витрачати на підготовку багато часу, то цей простий рецепт котлет з свинини, безсумнівно, сподобається вам. Зробити такі котлетки не складе абсолютно ніяких труднощів, а за смаком вони виходять дійсно відмінні, дуже соковиті і ніжні, як раз те, що потрібно для живильного обіду або вечері. Ви можете приготувати котлети зі свинини в домашніх умовах і подати їх з відвареною картоплею, макаронами, рисом або гречкою, з будь-яким гарніром вони будуть відмінно поєднуватися.
- Фарш свинячий - 500 грам
- Яйце - 1 штука
- Хліб білий - 1 скибочку
- Молоко - 1/3 склянки
- Борошно - 1 Ст. Ложка(+ трохи для обвалки)
- Цибуля зелена - 40 грам
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
Для початку ми зрізаємо скоринки з хліба і замочуємо його на пару хвилин в молоці, а самі тим часом промиваємо зелена цибуля і нарізаємо його дрібно. Викладаємо фарш в миску, додаємо розмочений і віджатий хліб, Зелена цибуля, яйце, борошно, сіль і мелений перець.
Ретельно перемішуємо всі інгредієнти.
З приготованого фаршу формуємо невеликі котлети і обвалюють їх з усіх боків в борошні.
Наливаємо в сковороду трохи рослинного масла і нагріваємо його, викладаємо котлети в розігріте масло.
Смажимо їх з одного боку на сильному вогні, а потім зменшуємо вогонь, перевертаємо котлети і продовжуємо смажити їх з іншого боку, щоб вони дійшли.
З свинини котлети виходять дуже соковиті і ніжні, обов'язково спробуйте. Приємного всім апетиту!