Котлети з манкою
(покроковий рецепт з фото)
Секрет цих чудових котлет в тому, що замість борошна ми додамо в фарш трохи манки, завдяки чому вони стануть неймовірно м'якими, пишними і невимовно смачними.
Я завжди готувала котлети по стандартному рецептом: фарш, яйце, батончик, трохи цибулі, Ну і, звичайно ж, мука. Мені здавалося, що інших варіантів і бути не може, але моя свекруха поділилася зі мною цим вельми простим рецептом котлет з манкою, я спочатку подумала, що в принципі великої різниці тут немає, ну подумаєш манка, поки не приготувала такі котлети. Вже не знаю, які там чарівні процеси відбуваються, але вони виходять неймовірно смачними, м'якими, ніжними і при цьому соковитими, головне - це дати фаршу з манкою кілька хвилин постояти, щоб крупа розбухла. Загалом, спасибі велике моєї свекрухи, а зараз я і з вами поділюся цим відмінний рецептом приготування котлет з манкою.
- Фарш м'ясний - 500 грам
- Яйце - 1 штука
- Крупа манна - 3 Ст. Ложки
- Зелень свіжа - 50 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Майонез - 1-2 Ст. Ложок
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Сіль - За смаком