Котлети з індички з манкою
(покроковий рецепт з фото)
Хочете дізнатися найпростіший спосіб - як приготувати котлети з індички з манкою? тоді дивіться, вони готуються всього за 25 хвилин. Подайте до котлет улюблений гарнір і салат, ось і готовий швидкий вечеря!
Котлети з індички відрізняються низьким вмістом жиру, виходять досить ніжними і з хрусткою скоринкою. Для отримання більш насиченого смаку цибулю та інші овочі краще обсмажити, але це не обов'язково. В будь-якому випадку, буде смачно. Такі котлетки можна приготувати і на пару або згасити на повільному вогні, а не смажити.
- Фарш з індички - 1 кілограм
- Манна крупа - 1/2 склянки
- Яйце - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Болгарський перець - 1/2 штуки
- Масло оливкове - 4 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 1/4 чайних ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
Ріпчасту цибулю почистіть, промийте, дрібно наріжте і обсмажте до м'якості на 1 немає. L. Оливкового масла.
Болгарський перець теж почистіть, промийте, дрібно наріжте і обсмажте до м'якості на 1 немає. L. Оливкового масла.
У велику миску покладіть фарш з індички, яйце, смажена цибуля, смажений болгарський перець, манку, 2 немає. L. Оливкового масла.
Перемішайте фарш.
Нагрійте сковороду, влийте 2 немає. L. Оливкового масла і столовою ложкою викладіть котлети (2-3 ст. L. З 1 котлету).
Обсмажте котлети з обох сторін до золотистої скоринки і до готовності.
Подайте котлети з овочами, картопляним пюре або зробіть бургери.