Котлети з фаршу з манкою
(покроковий рецепт з фото)
Котлети - це смачне і досить практичне блюдо. Зробіть котлети з манкою, і у вас вийде смачний і ситний обід для всієї родини, на приготування якого не піде багато часу!
Пропоную вам приготувати котлети з фаршу і манки. Котлети, приготовані за цим рецептом, виходять пишними, м'якими і дуже смачними. У нашій родині котлети з фаршу і манки особливо подобаються дітям - ймовірно тому, що вони (котлети, не діти) дивно ніжні, "дихаючі" . Готуємо!
- М'ясний фарш - 600 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Білий хліб - 2-3 скибочок
- Манна крупа - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Білий хліб кладемо в посуд з молоком і розминаємо виделкою. Ми залишаємо хвилин на 10, щоб хліб розмокнув.
2. Тим часом дрібно нарізаємо цибулю.
3. М'ясний фарш солимо і перчимо. Можна також додати інші спеції. Вбиваємо яйце, додаємо цибулю і розмочений хліб. Всипаємо манну крупу. Ретельно перемішуємо всі інгредієнти до отримання однорідної маси.
4. З отриманої маси формуємо котлети, потім обсмажуємо їх з обох боків на олії. Коли котлети зарум'яняться з обох сторін, наливаємо в сковороду води, щоб вона досягала половини котлет. Далі кладемо лавровий лист, накриваємо сковорідку кришкою і тушкуємо приблизно 7 хвилин, щоб манка розбухла, і котлети вийшли пишними.
5. Готові котлети викладаємо на тарілки і подаємо до столу зі свіжими овочами та гарніром. Можна приготувати до страви будь-якої соус. Смачного!