Котлети з кролика
(покроковий рецепт з фото)
Котлети, приготовлені з м'яса кролика - це дуже ніжне, соковите і смачне блюдо. До того ж, м'ясо кролика вважається дієтичним, і ви можете готувати з нього котлети, не побоюючись за свою фігуру!
Пропоную вашій увазі рецепт приготування котлет з кролика. Таке блюдо добре поєднується майже з будь-яким гарніром, а подавати його можна навіть до святкового столу. Блюдо цікаво в першу чергу своєю необиденного, адже навряд чи у когось є можливість щодня діставати свіже м'ясо кролика. Але якщо вам пощастило - готуйте котлети з кролика!
- М'ясо кролика - 600 грам
- Білий хліб - 110 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Яйця - 3 штуки
- Вершкове масло - 70 грам
- Молоко - 100 грам (вода)
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Білий хліб відокремлюємо від скориночки і кладемо в піалу з молоком або водою. Розминаємо м'якуш виделкою і залишаємо на 10 хвилин, щоб він розмокнув.
2. Цибулю дрібно нарізаємо або подрібнюємо за допомогою кухонного комбайна.
3. М'ясо кролика нарізаємо шматками, потім пропускаємо через м'ясорубку. Після цього змішуємо фарш з цибулею і розмоченим хлібом і знову пропускаємо через м'ясорубку.
4. Далі розтоплюємо на водяній бані вершкове масло.
5. Розтоплене масло вливаємо в фарш, туди ж вбиваємо яйце. Солимо і перчимо до смаку. Можна також додати будь-які спеції на власний розсуд. Гарненько перемішуємо всі інгредієнти до отримання однорідної маси.
6. З отримав фаршу ліпимо котлети змоченими водою руками.
7. Розігріваємо на сковороді рослинне масло. У розпечене масло викладаємо котлетки і обсмажуємо з обох сторін, поки на них не утворюється апетитна рум'яна кірочка.
8. Котлети і кролика готові! Смачного!