Рецепт Котлети з грибами фото

Котлети з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Фарш
Дієтичне харчування, Вагітним і годуючим
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Котлети

Всім любителям м'ясних котлет з начинками я пропоную відмінний рецепт котлет з грибами, які відмінно урізноманітнюють ваш повсякденний раціон, і навіть стануть хорошим доповненням до святкового столу.

Хоча приготуванням котлет в нашому домі займається виключно чоловік (він у мене кухар), але я завжди пильно стежу за процесом, і з задоволенням розповім вам, як зробити котлети з грибами, від яких просто неможливо відірватися. По правді кажучи, я давно вже знала кілька рецептів приготування різних котлет з начинками, але чоловік одного разу приготував ці котлетки з грибами, після чого я зрозуміла, що нічого не тямлю в котлетному справі. Загалом, тепер без його авторитетного ради я нічого не роблю, а ось робити смачні котлети він мене навчив раз і назавжди, і зараз я хочу поділитися і з вами цим чудовим рецептом приготування котлет з грибами.

  • Фарш м'ясний - 1 кілограм
  • Печериці - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Хліб білий - 3-4 скибочок
  • Майонез - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
котлети з грибами - фото крок 1
Хліб (найкраще черствий) викладаємо в миску і заливаємо водою або молоком. Поки хліб розмочується, ми чистимо і дрібно нарізаємо цибулю. Обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору.
котлети з грибами - фото крок 2
Тепер перекладаємо його до фаршу, додаємо розмочений і віджатий хліб, яйце, майонез, сіль і спеції. Ретельно все перемішуємо.
котлети з грибами - фото крок 3
Ми залишаємо фарш на деякий час, а поки займемося грибами. Печериці промиваємо та нарізаємо на середні шматочки. Обсмажуємо на рослинному маслі так, щоб вони не пересмажиться, але з них випарувалася зайва волога.
котлети з грибами - фото крок 4
Тепер відриваємо невеликий шматочок фаршу і формуємо з нього корж, в середину кладемо трохи начинки.
котлети з грибами - фото крок 5
І загортаємо з усіх боків так, щоб у нас вийшла котлетка з грибами всередині.
котлети з грибами - фото крок 6
Добре розігріваємо в сковороді олію і викладаємо котлети швом вниз. Обсмажуємо на сильному вогні до золотистого кольору з усіх боків, потім зменшуємо вогонь. Накриваємо сковороду кришкою і готуємо котлети ще кілька хвилин.

Схожі рецепти