Котлети з фаршу з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Котлети з фаршу з грибами - це дуже смачно і досить незвично. На їх приготування не піде багато часу, а результат не залишить вас байдужими!
Сьогодні я розповім, як зробити котлети з фаршу з грибами - вельми прості в плані приготування і інгредієнтів, але дуже смачні і ефектні. Такі навіть на свято можна подавати - всі будуть раді. Рецепт котлет з фаршу з грибами, взагалі-то, дуже простий, ніяких секретів в ньому немає, все дуже просто і зрозуміло. Але про всяк випадок все-таки ділюся інструкцією - авось кому і стане в нагоді
- Фарш - 500 грам (свинина + яловичина)
- Печериці - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Борошно - За смаком (для панірування)
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Дрібно нарізаємо цибулю.
2. Обсмажуємо його до прозорості на олії.
3. Печериці нарізаємо соломкою і також обсмажуємо на сковороді до напівготовності.
4. Обсмажені печериці дрібно нарубают.
5. Білий хліб кладемо в посуд з молоком на хвилин 10, щоб він розмокнув. Розминаємо виделкою.
6. М'ясний фарш солимо і перчимо. Можна також додати інші спеції. Вбиваємо яйце і додаємо розмочений хліб. Ретельно перемішуємо всі компоненти до отримання однорідної маси.
7. З отриманої маси формуємо коржі, потім в середину кожної кладемо начинку - обсмажені печериці з цибулею. Складаємо корж навпіл і формуємо котлету.
8. Сфорязикні котлетки паніруємо в борошні і мачає в яйці.
9. Смажимо котлети спочатку з одного боку на сильному вогні хвилин 5, потім перевертаємо і смажимо з іншого боку на слабкому вогні приблизно 15 хвилин.
10. Котлети з грибною начинкою готові! Смачного!