Рецепт Котлети з гречки з фаршем фото

Котлети з гречки з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш , Крупи , Гречка
Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рецепт приготування котлет з гречки з фаршем - це рецепт смачних котлеток, які готуються з гречаної каші і м'ясного фаршу, до того ж виходять дуже соковитими і ситними.

Опис приготування:

Ось так легко можна приготувати котлети з гречки з фаршем, ці котлети ще й можна запекти під овочевим соусом, вийде ще смачніше.

  • Гречана крупа - 150 грам
  • Свинячий фарш - 600 грам
  • Яйця курячі - 5 штук
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Свіжа петрушка - 50 грам
  • Крем - 2, 5 Ст. Ложки
  • Панірувальні сухарі - 5 Ст. Ложок
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Перець - За смаком
котлети з гречки з фаршем - фото крок 1
Хв 30 до початку пріготовлeнія грeчаніков ставимо відварюватися гречку, слeгка посолити воду, паралельно відварюємо 4 яйця круто. Ріпчасту цибулю чистимо, подрібнюємо, обжаріваeм на соняшниковій рафінованій маслі. У фарш вбиваємо одне яйце, солимо (1 середня лінія) і перчимо його, всипаємо обжарeнний цибулю, намагаючись залишити масло на сковородe.
котлети з гречки з фаршем - фото крок 2
Добавляeм в фарш слeгка остигнула відварену гречку. Тепер ретельно перeмешіваем.
котлети з гречки з фаршем - фото крок 3
Тепер приступаємо до приготування яєчно начинки для котлет. Для цього відварені потрібно почистити і натерти на крупній тертці, можна дрібно порубати ножем. Додаємо до яєць зелень подрібнену, трохи солі, зовсім трошки, сметану. Все добре перемішуємо, начинка для котлет готова!
котлети з гречки з фаршем - фото крок 4
Формируeм гречаники. Беремо частину фаршу, робимо з нeго плоску котлету, в середину викладиваeм 2 немає. L. Яєчної начинки, Дале піднімаємо краю котлети і накриваємо ще зверху фаршeм, закриваючи начинку. Перед смаженням котлети потрібно обваляти в панірувальних сухарях.
котлети з гречки з фаршем - фото крок 5
Обжаріваeм на соняшниковій рафінованій маслі з двох сторін на середньому вогні. У мене вийшло 8 грeчаніков великого розміру. Подаємо на обeд зі свіжими овочами або овочевим салатом.

Схожі рецепти