Котлети в тісті в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Ці котлети користувалися небувалим попитом в СРСР. Продавалися майже всюди, а перекусити ними було завжди зручно і просто. Приготуйте цю смакоту у себе вдома, дуже рекомендую спробувати.
Котлети в тісті в духовці дуже просто приготувати в домашніх умовах - обернув котлетку смужкою тіста - і все готово! також, ці котлетки зручно взяти з собою на роботу або пригостити несподіваних гостей. Проявивши трішки креативу, котлети можна перетворити в веселих їжачків (як на фото).
Тісто я використовував заздалегідь підготовлене, дріжджове «холодного» приготування. З іншого, потрібні такі продукти: м'ясо, цибуля, часник, çyorstvaya бублик, Манька, молоко, сіль, перець, яйце для змащування. Хай щастить!
- Молоко - 1, 5 склянки(1 - для тіста, 0, 5 - для котлет)
- Дріжджі сухі - 11 грам
- Яйця - 3 штуки(2 - для тіста, 1 - для змазування)
- Цукор - 0, 5 склянки
- Борошно - 5 склянок
- Вершкове масло - 200 грам
- Сіль - 1, 5 чайних ложки(0, 5 - в тісто, 1 - для котлет)
- Крупа манна - 2 Ст. Ложки
- Свинина - 600 грам (філе)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Хліб білий - 100 грам
- Перець - 0, 25 чайних ложки
- Часник - 2 зубчики
- Масло подсоленечное - 70 мілілітрів
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Черствий батон розламайте на шматочки і залийте молоком.
Пропустіть через м'ясорубку свинину, віджатий батон і часник.
У готовий фарш додайте сіль і перець, молоко, в якому була булка і манку. Все добре перемішайте.
Сформуйте котлети і обваляйте їх у борошні. Потім обсмажте з двох сторін по 2-3 хвилини, до золотистої скоринки.
Заздалегідь витягнуте з холодильника тісто розгортаємо і нарізаємо прямокутниками.
Загорніть котлети в смужки тесту. З одного боку залиште вільний кінчик, а іншу сторону заліпите, як звичайний пиріжок. Котлети викласти на деко, застелений папером для випічки. Тісто змастіть яйцем, ножицями зробіть голки, як у їжачка. Із залишків тіста зробіть маленькі кульки, умочіть їх в яйце і приліпите до відкритої частини котлети - це буде "носиком їжачка" .
Запікати в духовці 20 хвилин, температура 180 градусів. Смачного!