М'ясо в тісті в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Яких тільки способів приготування м'яса немає. Хочу поділитися з вами оригінальним рецептом приготування м'яса в тесті в духовці. Доведеться повозитися, але привід думаю буде гідний. Тісто беремо будь-який.
М'ясо в тісті в духовці запікається при 220 градусах. Тісто оберігає м'ясо від висихання і в тесті воно не згорить. Можна запікати м'ясо не годину, а 40 хвилин. Добре, якщо у вас є термометр, щоб перевірити температуру всередині м'яса. Вона повинна бути 55 градусів. Тісто розгортайте товстіший, воно повинно добре закрити м'ясо, в тесті зробіть кілька надрізів. Успіхів і приємного апетиту!
- Яловичина - 1400 грам
- Цибуля - 200 грам
- Свіжі гриби - 250 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець - 1 Чайна ложка
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Віскі - 2 Ст. Ложки
- Тісто листкове - 500 грам
- Білок яйця - 1 штука
Підготуйте м'ясо, помийте і обсушіть, натріть сіллю і перцем.
Підготуйте інші продукти.
М'ясо обсмажте на розігрітій сковорідці з усіх боків до золотистого кольору. Поставте його на 10 хвилин в духовку. Dostan'te і прохолодний.
На сковороді обсмажити цибулю і часник, додайте гриби, смажте 4-5 хвилин. Наливаємо віскі в сковороду і знімаємо через 30 секунд з вогню.
На деко кладемо тісто, ставимо в духовку на 10 хвилин. На тісто викладаємо гриби, укладаємо м'ясо, зверху знову гриби і все закриваємо рештою тестом. Змастіть тісто білком, зробіть надрізи. Ставимо в духовку на годину.
Температура всередині готового м'яса повинна бути 55 градусів. Дайте постояти готового м'яса 15 хвилин.
Смачного!