Рецепт М'ясо в листковому тісті фото

М'ясо в листковому тісті
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

М'ясо в листковому тісті готувати можна готувати з додатковою начинкою, а можна робити і чисте м'ясо зі спеціями, з сіллю і перцем. Мені подобається коли разом з м'ясом відразу готується і гарнір.

Опис приготування:

М'ясо в листковому тісті можна готувати коли у вас збирається велика компанія. Але завжди пам'ятайте, якщо у вас немає достатньо досвіду для приготування подібних блюд, то краще спочатку зробіть м'ясо в листковому тісті для внутрішнього вживання, щоб не вийшло казусу перед гостями. Хоча, м'ясо після години в духовці вже не може бути сирим. У тісто вже загортаються практично готові продукти. Успіхів і приємного апетиту!


  • М'ясо - 500 грам
  • Тісто листкове - 250 грам
  • Гриби - 300 грам
  • Мал - 200 грам
  • Цибуля - 150 грам
  • Сіль, перець - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
м'ясо в листковому тісті - фото крок 1
М'ясо посолити, поперчити, покласти в фольгу і загорнути.
м'ясо в листковому тісті - фото крок 2
Запікати м'ясо при 180 градусах 55 - 60 хвилин.
м'ясо в листковому тісті - фото крок 3
Порізати цибулю.
м'ясо в листковому тісті - фото крок 4
Дрібно порізати гриби.
м'ясо в листковому тісті - фото крок 5
Обсмажити цибулю, додати гриби і смажити поки не випарується вода.
м'ясо в листковому тісті - фото крок 6
Додати відварений рис, посолити, поперчити.
м'ясо в листковому тісті - фото крок 7
Тісто розкачати, покласти на нього 1/3 начинки, зверху укласти запечене м'ясо.
м'ясо в листковому тісті - фото крок 8
Викладіть решту начинку.
м'ясо в листковому тісті - фото крок 9
Тісто загорніть і закріпіть краю. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 20-25 хвилин.
м'ясо в листковому тісті - фото крок 10
Смачного!

Схожі рецепти