М'ясо в листковому тісті
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо в листковому тісті готувати можна готувати з додатковою начинкою, а можна робити і чисте м'ясо зі спеціями, з сіллю і перцем. Мені подобається коли разом з м'ясом відразу готується і гарнір.
М'ясо в листковому тісті можна готувати коли у вас збирається велика компанія. Але завжди пам'ятайте, якщо у вас немає достатньо досвіду для приготування подібних блюд, то краще спочатку зробіть м'ясо в листковому тісті для внутрішнього вживання, щоб не вийшло казусу перед гостями. Хоча, м'ясо після години в духовці вже не може бути сирим. У тісто вже загортаються практично готові продукти. Успіхів і приємного апетиту!
- М'ясо - 500 грам
- Тісто листкове - 250 грам
- Гриби - 300 грам
- Мал - 200 грам
- Цибуля - 150 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
М'ясо посолити, поперчити, покласти в фольгу і загорнути.
Запікати м'ясо при 180 градусах 55 - 60 хвилин.
Порізати цибулю.
Дрібно порізати гриби.
Обсмажити цибулю, додати гриби і смажити поки не випарується вода.
Додати відварений рис, посолити, поперчити.
Тісто розкачати, покласти на нього 1/3 начинки, зверху укласти запечене м'ясо.
Викладіть решту начинку.
Тісто загорніть і закріпіть краю. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 20-25 хвилин.
Смачного!