Котлети на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.
Рекомендую вам дізнатися, як зробити котлети на сковороді за класичним рецептом радянських кафетеріїв. Ви тільки згадайте той натуральний і насичений смак! Так ось навіщо ж надмірності? готуємо!
Опис приготування:
Ось такий ось простий рецепт котлет на сковороді, я думаю, він вам сподобається! адже, що особливо мені тут за смаком - не треба додавати хліб. Погодьтеся, м'ясні котлети - набагато смачніше! Так що якщо ви не за кількість, а за якість, ось вам"м'ясної" рецепт приготування котлет на сковороді!
- Фарш - 500 грам
- Панірувальні сухарі - 50 грам
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Яйця - 2 штуки
1. Цибулю і часник трьом на дрібній тертці або подрібнити в блендері.
2. Додамо до фаршу разом з яйцем. Солимо, перчимо і перемішаємо.
3. Сухарі висипаємо в одну мисочку, а друге яйце збиваємо виделкою в іншій мисці. З фаршу формуємо котлети, обмакиваем кожну спочатку в яйце, потім в сухарі.
4. На рослинному маслі смажимо на сковороді до утворення золотистої скоринки. Після цього можна додати трохи водички і згасити на маленькому вогні до м'якості. Але тоді вони не будуть такими хрусткими.
5. Готово! Смачного!